Προς το περιεχόμενο

HOL Katagelia kai agogi.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Geia xara paidia.

Perito na po oti deytera kata tis 14:00 toys estila to keimeno stis 17:30 eixa Internet sta 4396 !!! Me ligo thorivo vevea.

Apo tote me exoun parei 3 tilefona (sto kinito mou!!!) gia na rithmisoun sosta tin grammi mou.

To pio THEIKO tha moy stiloun FREE ena Super flat spliter kai isos kai router!!!;;;

Ellada Kyrioi (kai Kyries)

Δημοσ.
Geia xara paidia.

Perito na po oti deytera kata tis 14:00 toys estila to keimeno stis 17:30 eixa Internet sta 4396 !!! Me ligo thorivo vevea.

Apo tote me exoun parei 3 tilefona (sto kinito mou!!!) gia na rithmisoun sosta tin grammi mou.

To pio THEIKO tha moy stiloun FREE ena Super flat spliter kai isos kai router!!!;;;

Ellada Kyrioi (kai Kyries)

τελικα κι ο αγιος φοβερα θελει,αλλα δειχνουν ποσο ξεφτιλες ειναι ακομη και οι 'μεγαλες' εταιριες...

Δημοσ.

αχααχχαχαχαχα Ε ναι. Απο την στιγμή που λές και ονόματα στην καταγγελία σου φτάνει και περισεύει. Λίγο ακόμα αμα το τραβούσες θα σου βάζαν και μισθωμένη δωρεάν :)

Δημοσ.

Έστειλα κι εγώ μια επιστολή στο ΕΕΤΤ για τις ταχύτητες που έχουμε σε σχέση με αυτές που πληρώνουμε. Δεν περιμένω να γίνει κάτι αλλά ποιος ξέρει...

Δημοσ.

Άκουσα για μια ακόμη φορά τα πιο απίθανα πράγματα, μέχρι και ότι μάλλον θα φταίει το SPLITER;;;;;;;;!!!!!!!!!!!.

Το πρόβλημα φυσικά προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από το δίκτυο σας μιας και είναι πρόβλημα ΣΥΝΧΡΟΝΙΣΜΟΥ.

Δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις αλλά το κοίταξες πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση μήπως όντως φταίει το σπλίτερ; Γιατί εμένα ένα σπλίτερ των 7? με έσωσε από το να πάρω καινούργιο ρούτερ των 100?. Σε ανάλογη θέση ήμουν έτοιμος για καταγγελίες όταν μια μέρα είπα να δοκιμάσω να αλλάξω το σπλιτερ και ως δια μαγείας συνδέθηκα κανονικότατα...

Δημοσ.

Eipame makriaaaaaaaaaa para poli makriaaaaaaaaaaaaa

apo HOL.

H eteria einai moufa me oli tin simasia tis lexeos kai den xeroun ti tous ginete.

Eixa paleotera(Alla stin ousia den eixa net) kai mexri na diakopso mou vgalane tin psixi.

Telika plirosa enan kalo dikigoro kai anelave kai teliose aftos to thema aisios.

Apo tote akouo HOL kai ksinome se olo mou to soma apo ta spirakia pou vgazo.:) :) :)

Δημοσ.

aderfe exeis apolito dikio...eixa ena provlima me neo arithmo kai aitisi dls parallila,,,exo paromoio thema kai molis simera pira dsl!....emena mou legane den eisai dslam kai to modem moy sigxronize dsl!......gia mena likse prota to thema me ton ote kai psaxto!,,,se kathe periptosei pisteyo an zitages kodikous tha soy dinane amesos sxedon!

Δημοσ.
Δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις αλλά το κοίταξες πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση μήπως όντως φταίει το σπλίτερ; Γιατί εμένα ένα σπλίτερ των 7? με έσωσε από το να πάρω καινούργιο ρούτερ των 100?. Σε ανάλογη θέση ήμουν έτοιμος για καταγγελίες όταν μια μέρα είπα να δοκιμάσω να αλλάξω το σπλιτερ και ως δια μαγείας συνδέθηκα κανονικότατα...

Exo tria spliter spiti...

Kai den einai dinaton na vgazoun provlima sinxronismou (thorivo nai mazi sou)...

Mipos na kleino kai to fos tou mpaniou prin mpo sto internet;;;;;

Δημοσ.

Φίλε κάρκαλε, απλά σε ρώτησα. Αν όντως έχεις δοκιμάσει με 3 σπλίτερ τότε οκ.

Mipos na kleino kai to fos tou mpaniou prin mpo sto internet;;;;;

Δεν ξέρω αν το ανέφερες από αυτό, αλλά υπήρξε θέμα που το παληκάρι είχε αυτό ακριβώς το πρόβλημα!!! :)

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το ανέφερες από αυτό, αλλά υπήρξε θέμα που το παληκάρι είχε αυτό ακριβώς το πρόβλημα!!! :)

και για του λογου το αληθες...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123204 :-D

ειναι pstn* ομως.... :)

*edit:dial up!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...