karkalos314 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 To parakato keimeno to esteila stin hol... Opoios thelei na kanoume mazi agogi na epeikinonisei mazi moy me mail. Isos argiso ligo na apadiso AFOY DEN EXO INTERNET.%^%&^%%&%^$$%$# Αθήνα 12/03/2007 Καλημέρα σας Ονομάζομαι Κxxxxxxxxxx Γεώργιος και είμαι προγραμματιστής Η/Υ. Δια της παρούσας επιστολής μου, την οποία σας γνωστοποιώ τόσο με ηλεκτρονική αλληλογραφία όσο και με τηλετυπία (φαξ) στον αριθμό 213 000 5000 θα ήθελα να σας εκφράσω την επιθυμία μου να ακυρωθεί – λυθεί το μεταξύ μας συμβόλαιο, να σας επιστρέψω τον εξοπλισμό και να μου δοθεί πίσω το αντίτιμο των 99 Ευρώ για την αγορά του εξοπλισμού. Σε αυτήν και μόνο σε αυτήν την περίπτωση δηλώνω ότι παραιτούμαι του νόμιμου δικαιώματος μου να ασκήσω αγωγή για αποζημίωση μιας και η απαράδεκτη παροχή υπηρεσίας που προσφέρατε μου κόστισαν όχι μόνο οικονομικά αλλά ήταν για μένα μια αρκετά ψυχοφθόρος διαδικασία. Επίσης σας γνωστοποιώ, ότι ανεξάρτητα την τροπή που θα λάβει το παραπάνω αίτημα μου, θα παραπέμψω την όλη υπόθεση στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Στις 12 Ιανουαρίου 2007 είχα την ατυχία να αγοράσω το πακέτο HOL 1024. Την ίδια ημέρα έκανα την εγγραφή μου στο site της εταιρίας σας παραλαμβάνοντας το USERNAME: karkalos314 και απέστειλα ταχυδρομικός υπογεγραμμένο το συμβόλαιο. Δέκα ημέρες μετά, στις 22 Ιανουαρίου 2007 πήρα τηλέφωνο στην εταιρία σας ώστε να ενημερωθώ για την κατάσταση του αιτήματος μου και έκπληκτος άκουσα ότι δεν βρίσκουν τα στοιχεία μου και ότι μάλλον ευθύνεται το ΕΛ.ΤΑ. που έχασε το φάκελο που έστειλα. Στις 23 Ιανουαρίου 2007 απέστειλα τα στοιχεία μου μέσω Φαξ (το φαξ ανήκει στο ΕΜΠ με το οποίο και συνεργάζομαι) παρουσία μαρτύρων. Στις 24 Ιανουαρίου 2007 πήρα τηλέφωνο στην εταιρία σας ώστε να ενημερωθώ για την κατάσταση του αιτήματος μου και -για ακόμα μια φορά- έκπληκτος ενημερώθηκα ότι δεν υπάρχει κανένα φαξ και ότι μάλλον το έστειλα λάθος. Φυσικά ύστερα από διαβουλεύσεις μιας ώρας, επιμονής και υπομονής μου ως δια μαγείας το φαξ βρέθηκε. Από τότε πέρασαν ουκ ολίγες ημέρες κοροϊδίας (σύνολο 56) και αφού είχα ακούσει τις πιο απίθανες δικαιολογίες (ότι φταίει ο ΟΤΕ, ότι από στιγμή σε στιγμή θα συνδεθώ) πήρα την απόφαση να προβώ σε λύση συμβολαίου και αγωγή. Επικοινώνησα με την εταιρία σας (και συγκεκριμένα με την Κα. Κxxxxxxx) με σκοπό την λύση του συμβολαίου. Αφού η Κα. Κxxxxxxx με διαβεβαίωσε ότι σε 2 μέρες θα έχω internet συμφώνησα μαζί της ότι θα ήταν κρίμα να προβώ σε άλλους είδους ενέργειες μιας και σε 2 ημέρες θα είχα συνδεθεί στο internet που είναι και ο αντικειμενικός σκοπός μου. Πράγματι σε 2 ημέρες (09 Ιανουαρίου 2007) ήμουν συνδεδεμένος ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ...! και μόνο. Έπειτα η σύνδεση διακόπηκε. Επικοινώνησα με τους τεχνικούς της εταιρίας και η κοροϊδία για ακόμα μια φορά ξεκινά. Άκουσα για μια ακόμη φορά τα πιο απίθανα πράγματα, μέχρι και ότι μάλλον θα φταίει το SPLITER;;;;;;;;!!!!!!!!!!!. Το πρόβλημα φυσικά προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από το δίκτυο σας μιας και είναι πρόβλημα ΣΥΝΧΡΟΝΙΣΜΟΥ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουν περάσει 61 ημέρες και εγώ να μην μπορώ να δουλέψω και να μην ξέρω τι να πω στους πελάτες μου. Εν κατά κλείδη, η εταιρία σας, η εταιρία που εμπιστεύθηκα για την παροχή internet, δείχνει να είναι (ως προς την δική μου περίπτωση τουλάχιστον) απολύτως ανίκανη να δώσει αυτά που υπόσχεται. Πλέον δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη σε σας και για τον λόγο αυτό αιτούμαι την λύση του συμβολαίου και την επιστροφή του αντιτίμου του πακέτου σύνδεσης. Σε αντίθετη περίπτωση και αν έως τις 14/03/2007 δεν έχετε προβεί στην ικανοποίηση των νόμιμων αιτημάτων μου, σας γνωστοποιώ ότι θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματα τα οποία μου παρέχει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.
desolatorXT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 mazi sou file mou, an kai den exw HOL... Kati paromoio thelw na kanw me to thread "kati prepei na ginei" sxetika me tis sindeseis tou OTE... Prepei epitelous san katanalwtes na apaitisoume ta dikaiwmata mas !!!
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Σωστή κίνηση φίλος αλλα αν δεν ικανοποιηθείς σε περίπτωση που θα πάς δικαστικά θα αργήσεις πολύ. Αργούν πολύ οι αστικές υποθέσεις και είναι και πολυέξοδες. Αλλα δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Good luck
TechnoState Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 k egw ponemenos k kamenos apo ton pOTE.... as afisoume ta logia omws pia... ti prepei na kanw? pou prepei na ypograpsw? pou prepei na tilefwnisw telika? ti epistoli na syntaksw? k se pio FAX na tin steilw? ennoeite pws tha kratisw to confimation report apo to FAX gia na tous to tripsw sta moutra!!!
desolatorXT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Sinexizw to thread pou ekana (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182489 ) kai rwtaw... Mipws tha eprepe oloi mazi, san koinotita xrhstwn internet na kinithoume dikastika? Wste na kalypsoume kathe tyxon kakws keimeno stin ypothesi DSL stin Ellada...
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ο φίλος karkalos έχει συγκεκριμένο πρόβλημα και καταθέτει την αγωγή. Παιδιά μην τρελένεστε. Για χαμηλές ταχύτητες δεν θα γίνει τίποτα και να κινηθούμε όλοι μαζί. Αλλωστε δεν σου εγγυάται ο ΟΤΕ την ταχύτητα που έχεις. Μόνο σε μισθωμένη σύνδεση Απλά θα πιέσουμε όλοι μαζί μήπως αναβαθμίσουν τα dslams
karkalos314 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Epanerxomai kai eroto Mporo na theoritho isotimo melos tis EE; (ektos apo garsoni tis europis) Mporo na adagonisto ton agglo kai ton germano; Me ti; Me ta karag$%$^^zakia;;;;;
desolatorXT Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Ο φίλος karkalos έχει συγκεκριμένο πρόβλημα και καταθέτει την αγωγή. Παιδιά μην τρελένεστε. Για χαμηλές ταχύτητες δεν θα γίνει τίποτα και να κινηθούμε όλοι μαζί. Αλλωστε δεν σου εγγυάται ο ΟΤΕ την ταχύτητα που έχεις. Μόνο σε μισθωμένη σύνδεση Απλά θα πιέσουμε όλοι μαζί μήπως αναβαθμίσουν τα dslams signwmi file mou, alla an egw parw ena LADA, to vapsw kokino, tou kotsarw k ena simataki ferrari, kai sto poulousw 50k euro eimai nomimos? An sou poulisw ta agouria gia ntomates eimai nomimos? Gt loipon an sou poulisw to 512 kbits dsl gia 2 mbits dsl emai nomimos?
ringboy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Τα χαμενα fax ειναι γεγονος, οπως και το τραφικ σειπινγκ που επεβαλε επι ενα τετραμηνο στα p2p αχρηστεύοντάς τα κυριολεκτικα και συγχρονως κανοντας τον κινεζο. Εγω απλως εφυγα (με πολυ κόπο) φιλε μου και γλύτωσα.(και απο τις χαμηλές ταχύτητες)
greeneye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 orea egrapses to keimeno ths agoghs file mou alla ksexases na tous anaferis kati POLY SHMANTIKO ISOS TO POIO SHMANTIKO APO OLA. oti tha ANAKOINONEIS SYNEXOS SE OLA TA FORUM,periodika entypa, ktl ktl to problima sou,to ti exis ypostei apo thn el logo etaireia mexri telikhs dikaioshs sou. mazi sou,kapote ayth to paramithi oti den elaba fax kai diafora sxetika KOLPA prepei na stamathsei
ntaryl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 παιδια καλησπερα Ειμαι κατοχος ΟΤΕ και ειχα κατι παρομοιο Εχοντασ παρει γραμμη 1 κατεβαζα με 15 κβ .Μετα απο πολλα τηλεφωνηματα τελικα και πολεσ μετρησεις απο το τεχνικο του ΟΤΕ λεγοντας οτι δεν υπαρχει προβλημα Δικτυου. Τελικα εκανα αιτηση στο 121 για αλλαγη καλωδιου . Μετα την αλλαγη κατεβαζω με 110 και τωρα με 2 mb 208 Απλα κοιταξτε τις γραμμες καλο απογευμα
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 E δεν είναι έτσι απλά φίλος. Πρόβλημα στα dslam υπάρχει όχι στο διπλό καλώδιο που έχουν στο ΟΤΕ της περιοχής σου
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 H HOL den paizetai me afta pou kanei!Se kapoion pou ithele na diakopsei proplirwmeno paketo 6+6 mines dwro panw stous 6 mines, tou eipan oti prepei na plirwsei tous allous 6 mines!Pou ypotithetai itan kai dwrean! Afou ton talaipwrisan poly kairo, tous ekane fasaria kai apeilise gia kataggelia stin EETT klp dextikan na tou ti diakopsoun.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.