Lafas1987 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 tmjuju Όταν είπα ότι για εμάς δεν κάνει και για να μη μιλάω και για τους άλλους θα πω ότι εμένα δεν μου κάνει και ας είχε και ίδια τιμή με τον δικό μου. Καταρχίν δεν Clocka-ρει σε καμία περίπτωση όπως με έναν Ε6600 και αν γίνει κάτι τέτοιο θέλει ένα κάρο λεφτά για υδρόψυξη!!! Από αυτή την άποψη μιλάω. Πως να στο πω, είναι πιο κυριλέ CPU δεν είναι για πολλά πολλά! Και γενικά φοβάμαι ότι σας τον Ε6600 δεν θα λανσάρει κάτι ι Intel ή η AMD και θα μετράμε στα δάχτυλα πόσα MHZ πήραμε επάνω...
SL9S9 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει άλλο θέμα σε αυτό το site, αλλά η αποψή μου είναι ότι οι Quad είναι τελείως μα τελείως άχρηστοι. Ακόμα και οι Dual είναι άχρηστοι! Δεν υπάρχουν πολλές εφαρμογές που να κάνουν Use και τους 2 ή ακόμα τους 4 cores... Το Hardware το έχουμε, το software είναι αυτό που θέλουμε! Άσε το άλλο... Νομίζω ότι ο βαθμός ολοκλήρωσης δεν αλλάζει... Βασικά είναι δύο Dual Core κολλημένοι.... Σ Υ Μ Φ ΩΝ Ω Α Π Ο Λ Υ Τ Α (Ακόμα και οι Dual είναι άχρηστοι!) Εχω δουλέψει: ORACLE, DEVELOPER ALTEC ATLANTIS, TOOLBOOK C++ BUILDER, DELPHI, όχι προγράμματα RENDERING, αλλά COREL και GAMES έχω δοκιμάσει, Office εννοείται. Δεν υπάρχει καμμία διαφορά (αισθητή) και όταν έχεις μία εφαρμογή που κάνει κάτι βαρύ και δεν εκτελεί application process messages σε loops, κρεμάνε τα windows XP κ α ν ο ν ι κ ό τ α τ α !!!!! (πχ δεν πατιέται το Start για λίγη ώρα και άλλα μέχρι να τελειώσει). Αρα κάθε thread δεν τρέχει σε άλλο core όπως θα ήθελα και τα windows να μένουν ελεύθερα. Να υποθέσω ότι αυτό θα γίνεται και στα vista! Επίσης, ένας core 2 duo στα 2.13GHZ που τον σύγκρινα με Pentium 4 στα 3.0GHz με ρουτίνες της δουλειάς μου με C++ έκανε ακριβώς τον ίδιο χρόνο. Συμπέρασμα: Αν έχετε P4 στα 3GHz είστε μια χαρά
thanocaster Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 @SL9S9: Εδώ κάνεις λαθάκι. Επειδή δουλεύω αρκετά το Autocad και το Photoshop σε τεράστια αρχεία (μπορεί να φτάσουν και 10~15mb) και βγάζω φωτορεαλισμούς μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ο Athlon 4200+ που έχω τώρα (διπύρηνος) κάνει για την ίδια δουλειά πολύ λιγότερο χρόνο απ' ότι ο Athlon 3200+ (μονοπύρινος) που είχα πριν. Αν θες να δίνεις μόνο τον ένα πυρίνα σε κάποια εφαρμογή υπάρχει και το Set Affinity...
iced Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Ε, ενταξει, οι τετραπύρηνοι ειναι για μουρη, μην λεμε μαλακιες.... Μαλιστα το τονιζουν κανονικα ολα τα review.... Δεν εχουν τι να κανουν κατι τύποι που τους εχουν και παιζουν με folding και τετοια. Τωρα αν μιλαμε για rendering αλλαζει το θεμα
panvas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Re paidia ontos twra den aksizei na parei kapoios quad core alla se 1 to poli 2 xronia tha einai aparaititos kai fysika poli prositos sto evri koino.Epeidh vlepw kapoia post ta opoia krazoun tous multicore epeksergastes genika thelw na tous pw pws einai apolita logiko kapoios pou eixe enan single core me megalh sixnothta leitourgias na ksenerwnei se kapoies mones efarmoges alla se multitasking vlepeis tin diafora!!!Kai h alitheia einai oti osa xronia kai na perasoun ,oso kai na auxithoun oi core h sixnothta leitourgias den tha mporesei na kseperasei ta 3,2Ghz Simfona me auta ta opoia exoun anaferei oi dio kataseuastries CPU kata kairous.ASXETO alla h Intel exei anaferei oti mesa sthn epomenh 5etia tha lansarei sthn agora 80core epeksergastes!!!Vevaia yparxoun akoma kai shmera oso kai an sas fenaite periergo alla xrisimopoiountai mono apo etairies pou ftiaxnoun grafika gia tainies tou Hollywood kai alles paremfereis efarmoges.
iced Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 80 core εχει λειτουργησει αλλα με αλλο σετ εντολών.... Ειναι σε πειρμαματικο σταδιο.... Multitasking: Κανε multitasking sta XP και αν αντεξουν το βάρς σφυρίξτε μου.... Eνταξει αν κάνεις rendering οκ. Και σε δύο χρονια μπορει να μην εχουν χρησιμοποιηθει 100% οι τετραπύρηνοι.... Παρε παραδειγμα 64bit....
AGNUSDeI Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Se 2 xronia tha exoume 8 kai 12 pirines... Giati na viastoume... katanalotiki mania...???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.