Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με winamp 5.33

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα με το winamp απο χθες...Οταν παω να ανοιξω ενα αρχειο (mp3) τοτε ανοιγει κανονικα το winamp,αλλα το αρχειο μολις αρχισει να παιζει,δεν ακουγεται ουτε ενα δευτερολεπτο απο το κομματι,αλλα κατ'ευθειαν κλεινει..δηλαδη παταω play και αμεσως κανει stop...Τι λετε να φταιει? Τι μπορω να κανω?

Δημοσ.
Παιδια εχω ενα προβλημα με το winamp απο χθες...Οταν παω να ανοιξω ενα αρχειο (mp3) τοτε ανοιγει κανονικα το winamp,αλλα το αρχειο μολις αρχισει να παιζει,δεν ακουγεται ουτε ενα δευτερολεπτο απο το κομματι,αλλα κατ'ευθειαν κλεινει..δηλαδη παταω play και αμεσως κανει stop...Τι λετε να φταιει? Τι μπορω να κανω?

Kανε ενα unistall k μετα ξανα install....αν υπαρχει πιο νεα version βαλε αυτη...

Δημοσ.

φιλε μου οταν εκανεσ setup εισουνα on-line sto internet? χρειαζετε για να κατεβαση κατι αρχεια ..αν παραμενη το προβλημα βαλε μια παλια εκδοση

Δημοσ.

παιδια τα κατεβασε τα υπολοιπα αρχεια...δυστυχως εκανα και re-install αλλα τιποτα...γαμωτο κριμα γιατι ειχα και το dfx και εκανα echo..υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα που να εχει echo?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...