Προς το περιεχόμενο

Windows Vista (Activation)

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω βάλει τα Vista Canditate 1 τα οποία σε 5 ημέρες τέλος. Άκουσα ότι η Microsoft σε αφήνει για 2 μήνες να τα δουλέψεις. Πως γίνεται αυτό? Γνωρίζετε κάτι?

Please Help!:-|

Δημοσ.

Τα Release Canditate 1, όταν μου έδωσε τα κλειδιά η Microsoft, μου είπε ότι θα λειτουργούν μέχρι την 1η Ιουνίου (ή Ιουλίου ήτανε; ). Δε νομίζω να το έχουν αλλάξει αυτό. Δεν έχω ασχοληθεί τελευταία πάντως.

Σου εφανίζει πουθενά ότι θα λήξουν σύντομα;

Δημοσ.

Το "κολπακι" με τα κλειδια της RC1 τελειωσε λιγες εβδομαδες μετα την RTM απο την ιδια την ΜS,επειδη πολλοι ενεργοποιουσαν την τελικη εκδοση των Vista με κλειδι της RC1. Οποτε οσοι προλαβαν να ενεργοποιησουν RC1 προλαβαν, δεν εχει αλλο ;-)

Δημοσ.

opote as pefti to xrima pleon gia original.....

siga... den katalavan kala !!! den plirosa pote lefta gia software oson afora tin microsoft, siga mi mou ta parei tora

Δημοσ.

Παντως εγω πρην ενα μηνα που εβαλα τα RC1 και τα ενεργοποιησα μετα κοιταξα στο winver και μου εδειξε πως λιγουν 1 Ιουνιου

Δημοσ.
opote as pefti to xrima pleon gia original.....

siga... den katalavan kala !!! den plirosa pote lefta gia software oson afora tin microsoft, siga mi mou ta parei tora

To super pc της υπογραφη σου, φυσικα και δεν το εκλεψες, αλλα το πληρωσες και φυσικα αδρα.

Ε, λοιπον χωρις software θα ηταν ενα ματσο αμμος, μεταλλο και πλαστικο πανω στο γραφειο σου.

Δημοσ.

Razor333

Δηλάδη, θες να πεις επειδή δώσαμε ένα κάρο λεφτά να πληρώσουμε και για το βρωμολειτουργικό που κρατάει το σύστημά μου πίσω???Ποτέ δεν αγοράζω Originan και μάλιστα νιώθω τρομερά ωραία όταν αντιγράφω ταινίες, games, software και άλλα!

Δημοσ.
πάντως ο θείος έχει λύση για το θέμα αυτό. και πολύ καλή μάλιστα.

Απο πιο team σου δούλεψε η ενεργοποίηση? Paradox?

Δημοσ.
Razor333

Δηλάδη, θες να πεις επειδή δώσαμε ένα κάρο λεφτά να πληρώσουμε και για το βρωμολειτουργικό που κρατάει το σύστημά μου πίσω???Ποτέ δεν αγοράζω Originan και μάλιστα νιώθω τρομερά ωραία όταν αντιγράφω ταινίες, games, software και άλλα!

Τα vista δεν νομιζω να κρατανε το συστημα σου πισω.

Ολα αυτα τα games και προγραμματα που θα τα ετρεχες στο bios της μητρικης, στο linux ή στο freebsd?

Χωρις windows ενα desktop pc ειναι ενα τπτ.

Εκτος και αν θες να παρεις mac, να το πληρωσεις θες δεν θες το macosx και να πληρωσεις και το hardware πιο ακριβα.

Ή να καθεσε να μαλακιζεσαι με την κονσολα του linux, μπας και καταφερεις να τρεξεις απλα πραγματακια που στα windows γινοντε με απλες διαδικασιες ρουτινας.

Τωρα αν μιλαμε για server υπαρχουν και αλλες λυσεις και σιγουρα τα windows δεν ειναι η καλυτερη.

Δημοσ.

Μαλλον ολα τα καλα τελειωνουν αμεσα οποτε τωρα πρεπει να αναβαθμσιεις τα xp. Εκτος αν βρεις τροπο αναενωσης μεχρι 1/6

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...