Προς το περιεχόμενο

plaketa access point

pierris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

magges psaxnw plaketa apo assecc point apo kapoion tupo apo ton bolo mipos kapoios mporei na BOITHISEI!!!!

exw akousei ta kalitera gia auto to assecc point magkes ean mporeite boithiste!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

file mou kapoios poulaei plaketes access point patentaristes ston bolo kai mou eipan oti exoun arketes rithmiseis autes oi plaketes opote psaxnw na brw poios tis poulaei ston bolo giati ekei akousa oti mporw na tis brw

malon einai apo linksys ean mporei kapoios se bohthia

Δημοσ.

Gia volo den xero alla gia vorio Ellada(Thassaloniki etc...etc...etc..) exei vouixei o topos.

Einai leei mia omada apo tsakalia Hlektronikous-programatistes opou epenvenoune se singekrimeno tipo AP tou alazoune tora tin plaketa to firmware to softaware den xero akrivos tha se gelaso.

Kai ta kanoune na exoune perisoteres dinatotites lipseis etc..etc..

An pari to afti mou kati parapano tha se enimeroso.

Δημοσ.

gia auto poumou les tognwrizw kai to exw kanei einai to d-link 2100 access point foero mixanaki me paranomo firmware anebazei mexri kai 1,3 watt milame oti petaei (alla kai psinei oti einai giro tou)kai malista to d-link 2100 apo tin mana tou me firmware 2.20eu einai para poli kalo alla egw psaxnw gia kati poio thinw (exei 110 euro) kai exw akousei gia ton bolo oti kati paizei mporei na einai kai psemata ean gnwrizetai kati boithisteeeee

Δημοσ.

Den pistevo na einai to D-Link giati exei risko na epemveis se tetio akrivo AP.

Xtes to vradi pou pira enan gnosto mou tilefono mou ipe oti kapios xaderfos tou to pire me ena 50riko alla den ixere na mou pei apo pion kai ti mixanima einai.

Ara den einai to D-Link einai kapio allo.

Tha matho perisotera kai tha se enimeroso.

Δημοσ.

Βασικά καταλαβαίνετε ότι με 1,3W είστε παράνομοι και μπορεί να κάνετε τη δουλειά σας αλλά γεμίζετε με θόρυβο τη συχνότητα και κάνετε ζημιά σε άλλους που είναι στα νόμιμα όρια ισχύος...

Δημοσ.
Βασικά καταλαβαίνετε ότι με 1,3W είστε παράνομοι και μπορεί να κάνετε τη δουλειά σας αλλά γεμίζετε με θόρυβο τη συχνότητα και κάνετε ζημιά σε άλλους που είναι στα νόμιμα όρια ισχύος...

XA XA XA!!

Exeis dikio re file alla ti na kanoume etsi einai to paixnidi simera.

Alla afto to "είστε" den teriazei edo.

kando kalitera aftoi pou to exoun.

Dioti ego to xero men alla den to exo to singekrimeno AP kai oute endiaferome na to apoktiso.

Ego na sou po dino Net se gitona filaraki me kalodio 112 metra pou to plirosame mazi kiolas.

Giafto kai den me niazei to thema.

Aplos apandisa sto post dioti akousa gia singekrimeno AP pou einai Asteri.

Tipota parapano

Δημοσ.

magkes den me endiaferei to AP tis d-link apla to anefera kai den me endiaferei na eimai paranomos apla exw mathei gia kapoion tipo stn bolo pou fernei AP malon mono tin plaketa kai etsi to exeipoli poio fthina kserw kai to onoma alla den kserw ean prepei na to anaferw !!!!

pantos den milame gia ta D-LINK kai malista ΔΕΝ me endiaferei me paranomo logismiko

Δημοσ.

paidia tis epomenes meres tha sas perasw foto gia to sigkekrimeno access point gia na sas pw tin alithia einai mono plaketa me tsipaki tis AMD

pws pernas edw mia foto??

Δημοσ.

Καλά ρε παιδια δεν είπα τίποτε...Όταν λέω είστε δεν λέω για όλους αλλά για όσους...Νομίζω πως ήταν προφανές... Κάποτε ψαχνόμουν για AWMN και είδα ότι οι περισσότεροι προσπαθούν να έχουν μεγάλο gain από κεραία και όχι να ανεβάζουν ισχύ..

Δημοσ.

Κάτι τέτειες παπαριές εχει κάνει κάποιος έξυπνος "pantokrator" στην Αθήνα και βρώμίζει όλο το λεκανοπέδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...