AdithetoS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 έλεος κυριολεκτικά ορε παιδιά με αυτά που ανεβάζουν διάφοροι... τεσπα! για να μη λέω πολλά, θέλω το εξής να κάνω. να κρατήσω σε ένα βιντεάκι το ίδιο μέγεθος (όσο το δυνατόν τουλάχιστον) και να αλλάξω το resolution! μόνο αυτό δηλ. θέλω να αλλάξω, έχω δοκιμάσει με πόσα προγράμματα και δεν έχει βγει τπτ. 100mb βιντεάκι το κάνει 500 και mb. ή διάφορα άλλα.... ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο ορε παίδες????? help pls......
Serpe_7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Τι είναι αυτά που λες ρε adithetoS?Eίναι δυνατόν να αλλάξεις την ποιότητα από το βιντεάκι κρατώντας το ίδιο μέγεθος?
AdithetoS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 δε θέλω να αλλάξω καμιά ποιότητα... την ανάλυση θέλω να αλλάξω... από 640x480 πού είναι π.χ. να την κάνω "λογική" 720x576 κι αν αλλάξει το μέγεθος του αρχείου, ε να μη ξεφτιλιστεί και τελείος..... αυτό θέλω απλά.....
tonyk_x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 rikse to bitrate an 8es na mh megalwsei poly to mege8os tou arxeiou. 8a xaseis vevaia se poiothta alla de nomizw oti yparxei allos tropos na allakseis to resolution xwris na afksi8ei poly to mege8os tou arxeiou. de ginetai kai h pita oloklhrh kai o skylos xortatos. kai den nomizw oti ftaiei to programma h oti 8a vreis programma pou na kanei to "magiko" pou 8eleis. symvibasou....
AdithetoS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 και πως αυτοί οι τύποι που τα ανεβάζουν τα ριμάδια έχουν και καλή ποιότητα και μικρό μέγεθος αρχείου??? αυτό πως γίνετε....? αλλά το γαμημένο όταν το γράφουν, το μετατρέπουν, δε ξέρω κι εγώ τι το κάνουν, το μέγεθος το βάζουν άκυρο ρε γμτ... δηλ. αν κάνουν ότι κάνουν και το μόνο που αλλάξουν είναι το να κάνουν τα βιντεάκια 720x576... ε πόσο μέγεθος θα βγει μετά το ριμάδι? αν το μεταξύ τα αρχεία είναι avi έτσι κι εγώ τα κάνω mpeg πιο χάλια ποιότητα δηλ. και παρ όλα αυτά το αρχείο γίνετε από 100mb π.χ. 500και..... ε αυτό είναι τραγικό.... (δε τα θέλω όλα δικά μου) με απλή λογική τα λέω όλα αυτά... thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.