Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με SonyEricsson W700i

Filos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν.Έχω αγοράσει το SonyEricsson W700i πριν 2 εβδομάδες.Πρόσθεσα κάποια τραγούδια στο κινητο αυτό.Τα οποία και άκουγα κανονικά.Επειδή όμως ήθελα να τα διαγράψω τι κανω?Συνδέω τον υπολογιστή με το κινητό και πάω να τα διαγράψω μέσω του υπολογιστή.

άω στον αφαιρούμενο δίσκο(στο ''Ο Υπολογιστής μου'') και εκει βρίσκω έναν φάκελο με την ονομασία ''Music''.

Τον ανοίγω με το ποντίκι και βλέπω εκεί μέσα τα τραγούδια τα οποία είχα αποθηκεύσει πριν στο κινητό με το πρόγραμμα ''Disc2Phone''

Και λέω λογικά για να φύγουν από το κινητό θα πρέπει να διαγράψω τον φάκελο ''Music''.Τον διαγράφω λοιπόν.

Ωραίααα...

Πηγαίνω στο κινητό το αποσυνδέω από το pc και βλέπω ότι η μνήμη του έχει επανέλθει στα αρχικά του (άδιασε αφού διέγραψα ότι έχει μέσα)

Πατάω το κουμπί ''Walkman'' και βλέπω ακόμα ότι υπάρχουν τα τραγούδια αυτά τα οποία είχα διαγράψει.Και υπάρχουν όλα.41/41 Και απορώ.

Πατάω αναπαραγωγή σε ένα (υποτίθεται διαγραφέν) τραγούδι και βλέπω να μου γράφει το εξής:''Η αναπαραγωγή απέτυχε"

Βλέπω και στο επόμενο τα ίδια και σε όλα τα ίδια.

Και ξεκινάω σιγά σιγά να τα διαγράφω όλα με το πλήκτρο ''c'' του κινητού.Τα διαγράφω φαινομενικά κανονικά.Και τώρα υποτίθεται ότι τα έχω διαγράψει πλήρως.Πατάω επίμονα το κουμπί ''<-'' για επιστροφή στην κατάσταση αναμονής και βλέπω το desktop.

Μετά ξαναπατάω το κουμπί ''walkman'' και τι βλέπω...Υπάρχουν όλα τα τραγούδια.41/41

Τα ξαναδιαγράφω με τον προηγούμενο τρόπο.Τίποτα ξανά τα ίδια.41/41.Εντωμεταξύ η μνήμη του κινητού είναι αχρησιμοποίητη οπότε προφανώς δεν υπάρχουν τα τραγούδια αλλά γιατί συνεχίζουν οι τίτλοι τους να παραμένουν?

Τέλος πάντων πάω να προσθέσω νέα τραγούδια από το pc.Τα προσθέτω με το ''Disc2Phone''.Βλέπω στο κινητό όμως δεν είναι εμφανή και δεν μπορώ να τα αναπαραγάγω.Η μνήμη έχει γεμίσει όμως που σημαίνει ότι υπάρχουν στο κινητό τα τραγούδια αυτά.Ενώ αρχικά αρχικά πριν όλες τις ιστορίες με τις διαγραφές παίζαν κανονικά τα τραγούδια.

Και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.Κανονικά πως έπρεπε να διαγράψω τα υπάρχοντα τραγούδια?Μήπως φταίει η διαγραφή του φακέλου ''Music"?

Εσείς πως διαγράφατε τα δικά σας τραγούδια για να βάλετε άλλα?

Το κείμενο γράφτηκε έτσι ξερά για να είναι όσο το δυνατόν πιο αναλυτικό αλλά και για να μην πιάσει πολύ χώρο.

Το συγκεκριμένο τοπικ είναι τόπικ για βοήθεια και απευθύνεται σε όσους είχαν ή έχουν το συγκεκριμένο κινητό ή παρόμοιο ή ακόμα γνωρίζουν την κατάσταση χωρίς να το έχουν ποτέ αγοράσει.

Απλά χρειάζομαι τη βοήθεια όσων γνωρίζουν γιατί είναι καινούριο το κινητό και έχω 2 βδομάδες που το πήρα, οπότε δεν ξέρω καλά τις λειτουργίες του.

Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

Μπα όχι γίλε μου σε μένα δεν το κάνει αυτό.Μάλλον μου ακούγεται περίεργο.

Αλλά δεν είναι λόγος να σε απασχολεί αφού και σε περίπτωση που έχει πρόβλημα το πας και στο αντικαθιστούν λόγω εγγύησης.

Κατα τα άλλα όμως δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.Κάτι που μου έρχεται στο μυαλό είναι μπας και έχεις καμιά πολύ μεγάλη κάρτα μνήμης την έχεις γεμίσει με τραγούδια και δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί.Αυτό πάντως συμβαίνει.Αν παραφορτωθεί άνα κινητό πάει πολύ αργά και κολλάει.

Τώρα στην περίπτωση σου δεν ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...