MusicNonStop Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 RANDOM sorry kiolas alla to oti rwtaw polla den se afora nomizw... den spamarw to forum... rwtaw gia na mathw.. an itan o kathenas pou den katexei kati arketa na fwnazei epagelmaties tin patisame...Den exoume oloi tin oikonomiki dinatotita... euxaristw olous tous ipoloipous gia tis apadiseis tous... A kai kati akoma... Raid 1 kai Raid 0 vlepw edw kai 1 xrono pou vriskomai se mia etairia + alla 1002 pragmata pou oute kan mporeis na fadasteis... Genikotera douleuw ki exw spoudasei ws programatistis kai texnikos diktiwn...kai episis eimai 20 xronwn file...exw kairo gia na mathw akoma... Oute exw xreiastei mexri twra ki oute prokeite na xreiastw pote mou kapoion ''epagelmatia'' gia na me voithisei se kati... An sou fainodai paraloga auta pou lew kane anafora se administrator na mas pei tin gnwmi tou... Min me pareksigeis kai sorry an se prosvalw alla den mou arese katholou i apadisi sou... Alores Dolores...
random Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Με το "ρωτας πολλά" δεν εννοώ οτι σπαμάρεις το φορουμ με άχρηστα ποστ. Τα προηγούμενα σου πόστ εμενα προσωπικα μου δημιουργησαν την εντύπωση οτι 1. δεν εχεις ξαναστήσει raid 2. οτι φοβασαι υπερβολικά την απώλεια αυτων των δεδομένων. Ισως απολυτα δικαιολογημένα αν αποτελουν αποτέλεσμα χρόνων εργασίας. Στο τελευταίο σου ποστ, την αλλάζεις ελαφρώς αυτη την εντύπωσή μου, ισως δεν ξερεις το raid, αλλα εισαι απολύτως ικανός να το μάθεις, οποτε αλλάζω και την πρότασή μου: Μαθε να στήνεις raid, και υλοποίησε ακριβώς οτι σκέφτεσαι. Προφανώς και δεν χρειάζεσαι κανέναν "επαγγελματία", που θα σου εμφανιστεί αυτοπροσώπως, με όνομα, και συστάσεις, να σου φτιάξει τίποτα. Μαζί σου! +10000 ..αφου βρισκεσαι ηδη σε εταιρεία που χρησιμοποιεί ραίηντ και αλλα 1002 που δεν μπορώ καν να φανταστώ, εχεις πληροφορίες εκ των έσω,..και αφού εχεις ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στα forum, οπου επώνυμοι και καταρτησμένοι χρήστες, που σε καμία περίπτωση δεν "ειναι ότι δηλώσουν", ειναι ετοιμοι να σε βοηθήσουν βήμα-βήμα σε ότι μπορείς να φανταστείς. Απο το στήσιμο ραίηντ, μέχρι... συμβουλές για αγορά αυτοκινήτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.