kostassid Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 http://retro-gr.blogspot.com, θελω καποια αρχεια(videos) απο αυτο το site....ξερει κανεις πως;
Trapper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Πατάς εκεί που λέει part 1, part 2 κτλ, σε παραπέμπει στο rapidshare και κατεβάζεις.
kostassid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 δεν υπαρχει προβλημα με καμια χρεωση περιεργη, εχω dsl απο τελλας
Trapper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Οχι, όχι καμία σχέση με χρεώσεις. Το rapidshare είναι ένα μεγάλο ξένο site για να κατεβάζεις. Επίσης να ξέρεις πως με dsl δεν γίνεται να κολλήσεις dialer αφού για να συνδεθείς στο Internet δεν καλείς κανένα τηλεφωνικό αριθμό (σε αντίθεση με τις dial-up συνδέσεις).
PATRINOS06 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Οχι, όχι καμία σχέση με χρεώσεις.Το rapidshare είναι ένα μεγάλο ξένο site για να κατεβάζεις. Επίσης να ξέρεις πως με dsl δεν γίνεται να κολλήσεις dialer αφού για να συνδεθείς στο Internet δεν καλείς κανένα τηλεφωνικό αριθμό (σε αντίθεση με τις dial-up συνδέσεις). για καλο και για κακο ομως αποσυνδεσε το τηλεφωνικο καλωδιο (αν δεν το χεις κανει ηδη) που συνδεει το modem με τη πριζα
kostassid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δεν εχω modem, εχω router siemens firewall (microsoft SP2) και AVG antivirus, υπαρχει καποιο προβλημα λετε;
PATRINOS06 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 οχι,δεν καταλαβες καλα (γιατι εγω το ειπα λαθος) εννοουσα να αποσυνδεσεις το παλιο σου modem το 56άρι... αν το εχεις κανει αυτο μεχρι στιγμης απ'οσο ξερουμε δεν υπαρχει προβλημα,κανενα
kostassid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 ευχαριστω πολυ παιδια που ασχοληθηκατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.