Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αγορά crt

totalius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση crt για πρώτη φορά κ θέλω τα φώτα σας για τις διαφορές μεταξύ τους.Εχω βρει τη philips 109B70 στο scroutz στα 136ε κ τη viewsonic E96F στα 190ε.Πιστεύτε οτι αξίζει τα 50ε παραπανω η viewsonic?H οθόνη είναι για gaming που μόνο σε crt το ευχαριστιέμαι.

Δημοσ.

Φιλε οποια και να παρεις δεν εχει διαφορα.Παντως επειδη και γω μονο για games ηθελα πηρα την lcd lg 19ara 1970hq πριν λιγους μηνες και μεχρι τωρα εχω παθει την πλακα μου!

Ολα τα games παιζουν σφαιρα με 7800gs σε 1024χ768

Ειμουν με crt eizof520 17αρα.Μη σκεφτεις τα λεφτα στην οθονη αφου θα την εχεις περισσοτερο απολα τα αλλα εξαρτηματα.

Δημοσ.

Να ρωτησω, επειδη σε αυτο το θεμα, δεν εχω καμια ιδεα, εχει αλλαξει κατι στις crt? Βγαινουν πια, πιο μικρες, ελαφριες, λιγοτερο κουραστικες απο ακτινοβολια;

Για μενα αυτα ηταν τα μειονεκτηματα οταν πρωτοαγορασα πισι και στραφηκα στις lcd, εχει αλλαξει κατι; Ρωτω γιατι το σκεφτομαι για crt, εχω βρει μια που πιανει true hd, μια samsung νομιζω και ειναι φθηνη.

Τι λετε;

Δημοσ.

Φίλε momotis έχω 1 μήνα τη samsung 940bf με τις καλύτερες κριτικές για παιχνίδια όμως δε βλέπω την ώρα να ξαναπαίξω σε crt.Ευτυχώς βρήκα να τη πουλήσω σε καλή τιμή.Δυστηχώς για τα ματάκια μου ξενερώνω με ολες τις lcd που δοκίμασα κ μάλον με βλέπω για τη philips 109B70 αφού όπως λες κ εσυ δεν πρέπει να έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Δημοσ.

ΟΙ VS που έχουμε στο μαγαζί είναι ιδανικές για gaming.Αρκεί να είναι το καινούριο μοντέλο με ολομαυρο πλαίσιο και οχι το παλιό που είναι ασημι μπροστά. Αν την θές μονο για παιχνίδια σίγουρα θα την ευχαριστηθείς.

Δημοσ.

Φιλε εφοσον εχεις περασει απο tft τοτε προτιμησεις ειναι αυτες,δε μπορω να σου πω τιποτα.

Εκπλησομαι παντως που την πουλησες σε 1 μηνα μεσα.Toσο χαλια ηταν?Εγω σκεφτομαι ηδη αγορα 2ης tft μιας και οι τιμες τους πλεον ειναι εξευτελιστικες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...