Προς το περιεχόμενο

DX10 se AGP Slot ???

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όταν θα σταματήσουν να πουλάνε ;)

και αν αναλογιστείς ότι ακόμα υπάρχουν χρηστες με μηχανάκια Ρ3 και πιο χαμηλά θα αργήσει ακόμα απλά δεν θα έχει την υποστήριξη που είχε στην ακμή του

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Georgiou speaking.... ;)

LMAO. poly kalo xa xa xa...

Βασικά πότε θα σταματήσουν να βγαίνουν AGP?

Ego pistevo oti fetos tha eine i teleftea fora ~

Δημοσ.

Lafas1987... to sytstimatakisou mami kai derni...

Esena den prepi na se apaskoloune AGP kai tetia... esi eise ali Clasi ~ :wink:

[ CPU: Intel Core 2 Duo 6600 OC 3.15GHz Cooler: Zalman 9700NT MOBO: Asus Striker Extreme i680

RAM: 2GB (2x1GB GSkill 800MHz DDRII 4-4-3-5) OC 900MHz 4-4-3-5 2.16V

VGA: Albatron 8800GTX Core 630MHz/Memory 1055MHz

Case: Theraltake Armor PSU: Enermax 1000W Galaxy

HDD: WD Raptor 36.7GB - Samsung 250GB - WD 320GB ]

Alithia giati den to chibas ligo akoma 3.4~3.5...???

Δημοσ.

ε και? Να μην ξέρω τι γίνεται με τα άλλα πράγματα τις αγοράς?

Δεν τσιμπάω γιατί από ότι έχω δεί δεν είναι rock stable! στο Orthos παραπάνω από ότι το έχω κάνει σφάλμα... Δεν το έχω ψάξει ακόμα τόσο... Βασικά παίζω games πιο πολύ, δεν είμαι και τόσο του score.

Δημοσ.
ε και? Να μην ξέρω τι γίνεται με τα άλλα πράγματα τις αγοράς?

Sostosss... o paixtis... ;)

Δεν τσιμπάω γιατί από ότι έχω δεί δεν είναι rock stable! στο Orthos παραπάνω από ότι το έχω κάνει σφάλμα... Δεν το έχω ψάξει ακόμα τόσο... Βασικά παίζω games πιο πολύ, δεν είμαι και τόσο του score.

Na kanis sinexia piramata...Me ta Voltaz, se FSB, Memorys, MCH, ICH... sta Timings, sta Divider...

Min xalaronis katholou... na ta dokimasis olaaa ~ :twisted:

Δημοσ.

Διάβασα τα περισσότερα posts και έχω μια απορία: Κάποιες από τις υπάρχουσες AGP κάρτες δεν υποστηρίζουν dx10?

Έχω βάλει Vista σε έναν υπολογιστή με AGP κάρτα και στο dxdiag μου λέει ότι η version του dx είναι η 10!

Δημοσ.

Το DirectX μπορεί να είναι το 10, όμως το hardware της κάρτας σου δεν υποστηρίζει τις extra δυνατότητες που θα έχουν τα DX10 παιχνίδια.

Δημοσ.

Όχι δεν νομίζω. Βασικά αυτό που βλέπεις στα Vista δεν έχει να κάνει. Αν πας να τρέξεις ένα game DX10 δεν θα μπορείς. Kαι τα XP έχουν το DX9 η 4800Ti που έχω σε άλλο PC είναι DX8 και όταν τρέχω ένα game DX9 όπως το OBLIVION μου λέει ότι δεν υποστηρίζει η κάρτα μου DX9. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει το φίλο καλύτερα θα ήταν καλό, εκτός και αν σε κάλυψα abakas7. Δεν γνορίζω παραπάνω και δεν μπορώ να στο πω πιο αναλυτικά.

Δημοσ.
Διάβασα τα περισσότερα posts και έχω μια απορία: Κάποιες από τις υπάρχουσες AGP κάρτες δεν υποστηρίζουν dx10?

Έχω βάλει Vista σε έναν υπολογιστή με AGP κάρτα και στο dxdiag μου λέει ότι η version του dx είναι η 10!

Gia tin akrivia kamia akoma...

Tora gia ta Vista den ta exo foresi akoma kai den ksero na sou po ~

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Επομένως φαντάζομαι ότι τα παιχνίδια που θέλουν dx9 θα μπορώ να τα τρέχω κανονικά με αυτή την κάρτα & το dx10. Αλλά παιχνίδια που θέλουν αποκλειστικά dx10 μάλλον θα τρέχουν λιγότερο "καλά" ή καθόλου.

Δημοσ.

kai merikes Pic apo to Crysis ena apo ta prota paignidia pou tha vgoune gia DX10 !!!!!!!

78005-Spot5.jpg

78019-pc23.jpg

78018-pc22.jpg

78020-pc24.jpg

76860-pc08.jpg

78017-pc21.jpg

78010-pc14.jpg

76854-pc02.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...