Προς το περιεχόμενο

DX10 se AGP Slot ???

AGNUSDeI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mages ti lete tha vgi kamia carta me DX10 gia AGP slot ???

Ego vasika exo 2 PC to ena exei AGP kai to alo PCI-E...

Afto me tin AGP to trexo @3750Mhz FSB 1000Mhz O/C 25% (Prescott 3.0E)...

Kai exei kai 2GB DDR 400 Dual Channel...

Opote opos katalavenete den me simferi na to axristepso...

Aloste ta exo se diktio kai ta 2 kai ta xrisimopio gia Multiplayer gaming...

Tha itane kalo an evgaze i Nvidia tin 8600XX se AGP slot...

Ala den ksero... Mipos i ATI-AMD exei skopo na vgali kamia ??? :confused:

Mipos kseri kanis tipota ??? :confused:

Geforce8600

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν νομίζω να βγεί DX10 για AGP κάρτες...

Kai pou to stirizis afto ???

Exeis kapia stixia gia afto ???

Min ksegnas oti i Microsoft theli na proothisi ta Vista me to DX10...

Gia afto den tha tin sinefere na min vgoun AGP cartes me DX10...

Giati den tha ixane kinitro gia na alaksoune leitourgiko osi exoun AGP Systimata...

Giafto nomizo oti malon tha piesi pros afti tin katefthinsi tis Nvidia-ATI ~

Δημοσ.
Συγγνωμη αλλα Vista βαζεις και με direct x 9 απο οσο ξερω. Πραγματι και εγω εχω διαβασει αρθρα οτι το agp πεθανε κ.τ.λ.

Nai to ksero ala ego enoousa oti den tha exoun kinitro gia na alaksoune leitourgiko...

Osi exoun palia Systimata...

Eksalou DX9 boris na peksis kai me ta XP ~

Δημοσ.

Οτι δε θα βγουν καρτες μεγαλης δυναμικοτητας σε agp εννοω και οτι οι εταιριες στραφηκαν σχεδον ολοκληρωτικα σε pci express.

Δημοσ.
Δεν ημαστρε καλα που πεθανε το agp

AGP for Everrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οτι δε θα βγουν καρτες μεγαλης δυναμικοτητας σε agp εννοω και οτι οι εταιριες στραφηκαν σχεδον ολοκληρωτικα σε pci express.

Nai to kseroume... afto etsi ki alios egine kai me ta modela tou 2007...

Ego milao gia mesea katigoria x600xx Nvidia kai ATI-AMD ~

Δημοσ.

Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.Το σίγουρο είναι ότι το agp όχι απλώς πέθανε, αλλά το ξεχάσαμε κιόλας.Κι εμένα δε μου άρεσε που για να πάρω κάρτα της προκοπής έπρεπε να πάω σε pci-e, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.Το γεγονός ότι σε agp βγαίνει μια κάρτα το χρόνο και σου λέει <<αυτή θα πάρεις>>, δε μου λέει ότι το agp ζει.

Επίσης αμφιβάλλω πολύ για τη σκοπιμότητα ύπαρξης καρτών agp με υποστήριξη d3d10.Εγώ προσωπικά δε βλέπω το λόγω (λόγο ρε αχρείε!) να βγουν.Θαρρώ πως πολύ ασχοληθήκαμε μ' αυτή την καραμέλα.

Δημοσ.

A... kai kati alo Bigi444444 to... VVV

Αρχικό μήνυμα απο Bigi444444 > Εγώ προσωπικά δε βλέπω το λόγω να βγουν.Θαρρώ πως πολύ ασχοληθήκαμε μ' αυτή την καραμέλα.

Den sinadi kai poly me tin ipografi sou kseris ~

Δημοσ.

Η υπογραφή μου ξέρω έχει να κάνει με τον κομπασμό γύρω από την κτήση ενός υπολογιστή, το κόστος και τις επιδόσεις του.Και κυρίως με τον διατυμπανισμό αυτών και τη στάση περιφρόνησης έναντι υποδεέστερων συστημάτων από πολύ κόσμο.Αυτό που καυτηριάζω με την υπογραφή μου είναι η επίδειξη σε θέματα,υπογραφές και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, των υποσυστημάτων ενός μπρικιού και των επιδόσεων του σε διάφορα (τυπικά πολλές φορές) μετροπρογράμματα.Ουδέποτε ήμουν επιδεικτικός τύπος και ουδέποτε συμβάδισα με την ως άνω λογική.Ψάξε λιγάκι αν θες μηνύματά μου να δεις αν πουθενά αναφέρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου (μια φορά το έκανα που ζήτησα τεχνική υποστήριξη).Έτερον εκάτερον λοιπόν και ας μη μπλέκουμε τα πράγματα όταν αυτά είναι απλά.Επιπλέον το γεγονός ότι έχω pci-e σύστημα δε σημαίνει ότι είναι ακριβό.Αυτό το απλό πραγματάκι δεν καταλαβαίνουν όσοι μένουν κολλημένοι με το agp: ότι δηλαδή πλέον είναι καθεστώς το pci-e και δεν κοστίζει παραπάνω.Τόσο δύσκολο είναι πια;

Τώρα να σου πω και γιατί δε βλέπω λόγο ύπαρξης agp καρτών σε d3d10;

Δε βλέπω το λόγο να βγουν γιατί τα συστήματα που είναι agp είναι πίσω σε θέμα δυνατοτήτων.Και ξέρεις, αν είχαμε dx10 και στα xp κανένα πρόβλημα.Πιστεύεις εσύ όμως ότι ένα σύστημα με barton ή northwood, που είναι τα περισσότερα agp συστήματα, μπορεί να θεωρηθεί gaming pc στα vista;Εγώ πάντως όχι!Και τέλοσπάντως, τι να το κάνω να βγει η 8600gs σε agp, να έχω 1gb μνήμη του κιλού και έναν barton 2600;Να λέω ότι έχω dx10 και να κοκορεύομαι;Ή να βλέπω ένα ωραιότατο slideshow, αλλά βεβαίως βεβαίως σε dx10...Αν είναι έτσι μένω με μια δυνατή dx9 κάρτα, παίζω με λιγότερη λεπτομέρεια στα παιχνίδια μου, αλλά κατά το δυνατόν ανθρώπινα.

Αυτή είναι η δική μου γνώμη.Και να σου πω και κάτι άλλο.Αφού εσύ έχεις σχηματίσει ήδη άποψη για το αν θα πρέπει να βγουν τέτοιες κάρτες ή όχι, ποιός ο λόγος να κάνεις αυτό το θέμα;Ζητάς τη γνώμη των άλλων αν δεν κάνω λάθος επ' αυτού.Ε, ας τους τουλάχιστον να την πουν ελεύθερα...

Δημοσ.

Aplos sizitisi kano gia to thema kai adiparatheto epixirimata...

Fisika kai tha exeis opia gnomi thelis elefthera...

Tora an tha proseksis to 1o mou Post kai deis to PC me AGP pou exo...

Pes mou esei tha to axristeves etsi efkola afto to PC...??? ...kai pou na deis kai ta ipolipa Iposystimata pou forai...

Ala opos poly sosta eipes kai sei den eine to thema na kanoume figoures...

Afta aloste eine gia tous pitsirikades ~

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά λοιπόν, αφού με ρωτάς, δε θα επένδυα σε agp από τη στιγμή που βγήκε το pci-e.Κι εγώ είχα ένα ικανοποιητικό pc σε agp κάποτε, αλλά αντί να ρίξω χ ευρώ να το κάνω σαν της γριάς τη μούρη, έριξα χ+100 και πλέον δεν περιορίζομαι.Έχω μια μεγάλη γκάμα να διαλέξω και δεν παίρνω από τη μια κάρτα που κυκλοφορεί σε διάστημα ενός έτους.Ξαναλέω, κατ' εμέ το ότι βγήκε μετά από ένα χρόνο απραξίας μια κάρτα για agp δε σημαίνει ότι ζει κιόλας.Ή ότι θα βγουν πχ δυο κάρτες dx10 μέχρι να εκλείψει εντελώς το πρότυπο αυτό, επίσης δε σημαίνει ότι ζει.Γενικά το άσχημο είναι ότι τα περιθώρια επιλογών στενεύουν απελπιστικά και σε τσίπσετ και σε μάρκες.

Πάντα στις αγορές μας θα πρέπει να κοιτάζουμε και το μέλλον.Και όταν υπάρχει αντικαταστάτης ο πρόδοχος δεν έχει μέλλον.Απλά πράγματα.

Και τέλος, οι φιγούρες δεν είναι ούτε για τους πιτσιρικάδες (κι εγώ πιτσιρικάς είμαι ως ένα βαθμό).Είναι για τους ανισόρροπους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...