Kafao Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μόλις έμαθα οτι το RAM του προηγούμενου μήνα, είχε πρόγραμμα για τον υπολογισμό φόρου, αλλα το περιοδικό δεν υπάρχει πλέον στα περίπτερα.Μήπως το έχει κάποιος και μπορεί να μου το στείλει; Ευχαριστώ! ... Kafao
Daredevil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 exei kai to pcmagazine martiou mia antistoixh efarmogh tsekare thn
kostassid Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 θα μπορουσες να πας στον εκδοτικο οικο του RAM και να σου δωσουν ενα dvd απο εκει, λογικα δωρεα, η να αγοραζες το τευχος απο εκει η να ρωτσγες αυτους και οχι εμας
Kafao Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Daredevil ευχαριστώ, θα το κοιτάξω. Εαν σε "χάλασε" η ερώτηση kostassid, δέν ηπήρχε λόγος να απαντήσεις! Και πρίν γράψεις την εξυπνάδα για το πού θα μπορούσα να πάω πρίν σε ενοχλήσω με την ερώτηση, θα μπορούσες να κοιτάξεις εκεί που λέει "Περιοχή" κάτω απο το username μου, για να καταλάβεις οτι το να πάω μια βόλτα απο εκεί, δεν ειναι και τόσο εύκολο! ...Kafao
Tsino Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Kafao με ενδιαφέρει και εμένα. Αν βγάλεις άκρη κανε post να μάθω και εγω πως μπορω να το βρω.
Kafao Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μου στέλνει ενας φίλος τελικά το περιοδικό (RAM), πήγε και το πήρε απο την Χ.Λαδά, έχει μέσα ενα DVD με το πρόγραμμα. Θα δώ τι μέγεθος εχει το πρόγραμμα και θα σου πω, μόλις έρθει! ...Kafao
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.