galil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 To spybot έχει συνεχόμενη προστασία ή απλώς είναι μόνο για να κάνει scan?
SPchief Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Nomizw pws den kanei eiserxomenh prostasia alla koita ki edw mhpws vreis kati... http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=26 Pantws eimai sigouros oti live prostasia exei to ad-aware. Exei enan odhgo edw: http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=26
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Kάνει immunize επίσης το spybot,και παρακολουθεί και τις αλλαγές στο μητρώο(όχι θηλέων).
galil Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Kάνει immunize επίσης το spybot,και παρακολουθεί και τις αλλαγές στο μητρώο(όχι θηλέων). Δηλαδή έχει live προστασία;Γιατί όσο καιρό το χρησιμοποιώ δε μου έχει βγάλει κανένα μήνυμα για επικίνδυνο στοιχείο, αν και όταν κάνω scan όλο και κάτι βρίσκει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Για real time δεν θυμάμαι αν χρειάζεται ίσως κάποιο plug in,έχω και καιρό να το βάλω.
tolis_01 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Νομίζω ότι αμφότερα τα spybot search&destroy και Ad-aware SE personal δεν έχουν live προστασία. Live (και μόνο live, δεν κάνουν scan) προστασία έχουν τα: Spyware Blaster Spyware Guard
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Και το spyware blaster,immunize κάνει,όχι real time. To ad aware με plug in μόνο έχει real time.
ddagr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εχει!Εμενα αρκετες φορες μου εβγαλε μηνυμα οτι παω να κατεβασω διαφορα χωρις να το θελω απο διαφορες σελιδες, χωρις να το εχω να τρεχει!!!!!!
ntaryl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Καλησπερα φιλαρακο Το Spybot εχω αλλα δεν κανει scanning απο εκει και περα θα σου προτεινα spy sweeper . Καλο βραδυ
kleidokratwr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Έχουμε και λέμε συγκεντρωτικά: Adaware: Χειροκίνητο σκανάρισμα και όχι συνεχόμενη προστασία. Παρόλα αυτά η pro έκδοση του έχει μέσα το Adwatch για συνεχόμενη προστασία καθώς τρέχει στο background και προσέχει τι κατεβάζετε. Spybot Search and Destroy: Χειροκίνητο σκανάρισμα και όχι συνεχόμενη προστασία. επίσης κάνει Immunise δηλαδή λέει στον IE και στον FF ποια site να μην αφήνουν να μπαίνει ο χρήστης. Δεν τρέχει στο background οπότε δεν έχει συνεχόμενη προστασία. Δεν ξέρω αν με κανένα Plugin γίνεται αυτό. Spyware Blaster: Κάνει μόνο Immunise. Τίποτα άλλο. Spysweeper: Σκανάρισμα χειροκίνητο αλλα ΚΑΙ συνεχόμενο. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, χρησιμοποιώ μόνο τα 3 πρώτα απο τότε που βγήκαν. Και το κυριοτερο όπου φυσικά ειναι εφικτό καθώς δεν είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή: Προσπαθώ να προσέχω που μπαίνω και δεν με πιάνει η μ@λακία μου κατα τη διάρκεια του browsing.
galil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Το spy sweeper είναι αποτελεσματικό και ελαφρύ;Γιατί ξέρω οτι και το spyware doctor έχει συνεχή προστασία αλλά είναι πολύ βαρύ.
louben Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Παιδια μια ερωτηση.Ολα τα προαναφερθεντα προγραμματα(πχ spybot,adaware kai kyrios to Spyware doctor) μειωνουν την ταχυτητα προσβασης(τοσο pstn oso kai adsl)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.