Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Spybot?

galil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kάνει immunize επίσης το spybot,και παρακολουθεί και τις αλλαγές στο μητρώο(όχι θηλέων).

Δηλαδή έχει live προστασία;Γιατί όσο καιρό το χρησιμοποιώ δε μου έχει βγάλει κανένα μήνυμα για επικίνδυνο στοιχείο, αν και όταν κάνω scan όλο και κάτι βρίσκει.

Δημοσ.

Εχει!Εμενα αρκετες φορες μου εβγαλε μηνυμα οτι παω να κατεβασω διαφορα χωρις να το θελω απο διαφορες σελιδες, χωρις να το εχω να τρεχει!!!!!!

Δημοσ.

Καλησπερα φιλαρακο

Το Spybot εχω αλλα δεν κανει scanning

απο εκει και περα θα σου προτεινα spy sweeper .

Καλο βραδυ

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε συγκεντρωτικά:

Adaware:

Χειροκίνητο σκανάρισμα και όχι συνεχόμενη προστασία. Παρόλα αυτά η pro έκδοση του έχει μέσα το Adwatch για συνεχόμενη προστασία καθώς τρέχει στο background και προσέχει τι κατεβάζετε.

Spybot Search and Destroy:

Χειροκίνητο σκανάρισμα και όχι συνεχόμενη προστασία. επίσης κάνει Immunise δηλαδή λέει στον IE και στον FF ποια site να μην αφήνουν να μπαίνει ο χρήστης. Δεν τρέχει στο background οπότε δεν έχει συνεχόμενη προστασία. Δεν ξέρω αν με κανένα Plugin γίνεται αυτό.

Spyware Blaster:

Κάνει μόνο Immunise. Τίποτα άλλο.

Spysweeper:

Σκανάρισμα χειροκίνητο αλλα ΚΑΙ συνεχόμενο.

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, χρησιμοποιώ μόνο τα 3 πρώτα απο τότε που βγήκαν.

Και το κυριοτερο όπου φυσικά ειναι εφικτό καθώς δεν είμαι ο μόνος που χρησιμοποιεί τον υπολογιστή:

Προσπαθώ να προσέχω που μπαίνω και δεν με πιάνει η μ@λακία μου κατα τη διάρκεια του browsing.

Δημοσ.

Το spy sweeper είναι αποτελεσματικό και ελαφρύ;Γιατί ξέρω οτι και το spyware doctor έχει συνεχή προστασία αλλά είναι πολύ βαρύ.

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Ολα τα προαναφερθεντα προγραμματα(πχ spybot,adaware kai kyrios to Spyware doctor) μειωνουν την ταχυτητα προσβασης(τοσο pstn oso kai adsl)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...