prokozo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα το Toshiba A100-011. Το συνδέω ασύρματα με το ρούτερ Linksys wag354g το οποίο βρίσκεται στον πάνω όροφο του σπιτιού. Η απορία μου είναι 1) όταν βρισκομαι στον κάτω όροφο η ισχύς του σήματος λέει ότι ειναι καλή. το ίδιο γράφει και όταν βρίσκομαι διπλά στον ρούτερ. Δεν θα έπρεπε να λέει "πολύ καλό σήμα" αφού βρίσκεται δίπλα στο ρούτερ? 2) Βρίσκει δύο δίκτυα δημόσια έλεύθερα με χαμηλο σήμα και δεν μπορεί να συνδεθεί, ενώ ένας φίλος μου πάλι με toshiba παλιότερο μοντέλο συνδέεται. όλες οι κάρτες της intel δεν είναι? τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει?
sidietsira Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 prokozo sta 54Mbps de sundeesai? swsta leei oti einai kalh giati to router pou exeis uposthrizei mexri 54Mbps, den paei parapanw. des edw http://192.168.1.1/Wireless_Advanced.asp exw kai gw mia aporia pou ekana kai se allo mou topic alla de bre8hke lush. exw to toshiba a100-109 kai sundeomai asurmata me to Linksys WAG454G. ola kala kai ola wraio oso to kapaki ths o8onhs einai anoixto. otan to kleinw pali (xwris na adranopoiountai ta windows oute phgainoun se anamonh) to shma xanetai kai kanei disconnect. ti mporei na ftaiei s'auto? pls help
basilis5 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 εγω με το ιδιο ρουτερ εχω διαφορετικες ενδειξεις με το λαπτοπ μου αν ειναι διπλα,η αν παρεμβαλονται τοιχοι παντως παιζει απο πολυ καλο μεχρι αδυναμο
ipso33 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 prokozo sta 54Mbps de sundeesai? swsta leei oti einai kalh giati to router pou exeis uposthrizei mexri 54Mbps, den paei parapanw. des edw http://192.168.1.1/Wireless_Advanced.asp exw kai gw mia aporia pou ekana kai se allo mou topic alla de bre8hke lush. exw to toshiba a100-109 kai sundeomai asurmata me to Linksys WAG454G. ola kala kai ola wraio oso to kapaki ths o8onhs einai anoixto. otan to kleinw pali (xwris na adranopoiountai ta windows oute phgainoun se anamonh) to shma xanetai kai kanei disconnect. ti mporei na ftaiei s'auto? pls help Οι καιραιες βρίσκονται κάπου γύρω απο την οθόνη.
kirimis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 prokozo sta 54Mbps de sundeesai? swsta leei oti einai kalh giati to router pou exeis uposthrizei mexri 54Mbps, den paei parapanw. des edw http://192.168.1.1/Wireless_Advanced.asp Δεν εχει σχεση η ταχυτητα με το τι θα δειξει στην ληψη του σηματος... Διαφορετικα πραγματα, μην τα μπερδευεις.
bgeorgalas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 exw kai gw mia aporia pou ekana kai se allo mou topic alla de bre8hke lush. exw to toshiba a100-109 kai sundeomai asurmata me to Linksys WAG454G. ola kala kai ola wraio oso to kapaki ths o8onhs einai anoixto. otan to kleinw pali (xwris na adranopoiountai ta windows oute phgainoun se anamonh) to shma xanetai kai kanei disconnect. ti mporei na ftaiei s'auto? pls help μπορεί να πω μια μεγάλη μπούρδα (μην βαρατε!) αλλά κάποιος φίλος σχετικα ψαγμένος μου είχε πει σε μια συζήτηση ότι στους φορητούς η κεραία είναι περιμετρικά στην οθονή γι-αυτό και έχουν καλύτερο σήμα σε σχέση με τις κάρτες που έχουν μια μικρή κεραιούλα (δεν ξέρω αν ισχύει) οπότε μήπως είναι αυτό? δηλ. οταν κλείσεις το καπάκι χάνει το σήμα? από την άλλη (αυτή είναι η δική μου λογική εξήγηση) μήπως η συσκευή είναι ρυθμισμένη για εξοικονόμηση ενέργειας και στην σβήνει όταν κλείνεις το καπάκι (και ας μην σβήνει το μηχανάκι).....δοκίμασε να το chkeckareis από το device manager και ιδίοτητες της κάρτας wireless αν είναι κλικαρισμένο το "επιτρεψτε στον υπολογιστή να σβήσει αυτήν την συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειας" (ή κάτι τέτοιο γιατί έχω μπροστά μου τα Ιταλικά xp και χάνω λιγάκι στην μετάφραση.....) ε και τα ξαναλέμε ε? ipso33 είδα το post σου μόλις Postara .....άρα ισχύει αυτό για τις κεραίες?
21century Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Λοιπον εξαρταται απο το μοντελο, ωσοτοσ σε ορισμενα φορητα να γνωριζεις οτι υπαρχει δυνατοτητα στην ασυρματη καρτα να δουλευει μετρια σε ισχυ για λογους εξοικονομησης ενεργειας. Αυτο ρυθμιζεται απο το συνοδευτικο προγραμμα της καρτας ή του φορητου σου...
tonyk_x Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 ta perisotera forhta exoun thn keraia gyro apo thn o8onh. gia thn akriveia xrhsimopoioun to plaisio styrikshs ths lcd san keraia. opoios exei anoiksei forhto 8a exei proseksei pou katalhgoun ta kalwdia ths keraias.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.