manic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο ποια ειναι η γνωμη σας?? (φοβαμαι οτι με το Vodafone live που εχει το κινητο δεν θα μπορω να βαζω παιχνιδια και εφαρμογες που κατεβαζω απο το ιντερνετ ισχυει ή λεω @@? ?)
pp6210 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Φίλε μου το έχω από το καλοκαίρι, είναι σαφώς καλύτερο από το αντίστοιχο μαμίσιο (SE K610), ελαφρύ, συμπαγές, αξιόπιστο σαν SE, καλή αναπαραγωγή μουσικής (σε σχέση με το μέγεθος του δηλαδή...) Αν χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα MyPhoneExplorer (είναι free, google-it) μπορείς να του βάλεις και προγράμματα και εφαρμογές (μαζί με διαχείριση αρχείων και επαφών). Περιλαμβάνει καλώδιο σύνδεσης USB μέσω του οποίου δουλεύει το προγραμμα που σου λέω και επιπλέον, κάνεις και on line αναβάθμιση στο λογισμικό! Στο προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι πολύ καλο value for money, αν θες άλλες πληροφορίες πες μου...
manic Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 αν θες άλλες πληροφορίες πες μου... Nαι εχεις δει αν μπορεις να φορτωσεις παιχνιδια, Themes κτλ. ή δεν στο επιτρεπει για να κατεβασει μονο απο το Vodafone live:confused:
pp6210 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Nαι εχεις δει αν μπορεις να φορτωσεις παιχνιδια, Themes κτλ. ή δεν στο επιτρεπει για να κατεβασει μονο απο το Vodafone live:confused: Ναι φίλε μου, περνάς οτι θες μέσα και πανεύκολα. Περιττό να σου πω οτι έχω περισσότερα παιχνίδια από όσα θα μπορούσα να παίξω!! Για την μεταφορά παιχνιδιών και εφαρμογών υπάρχουν οι εξής δυό τρόποι: 1. το μεταφέρεις στο Other και από εκεί το κάνεις install, 2. χρησιμοποιείς το My phone explorer που σου είπα πιο πάνω, έχει ειδικό κουμπί για jar upload στο τηλέφωνο. Και στις δυο περιπτώσεις το τλφ σε ρωτάει αν θες να γινει εγκατάσταση στο games ή στο applications.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.