Προς το περιεχόμενο

Πως δημιουργείς portal - blog ενώ έχεις φτιάξει forum??

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως δημιουργείς portal - blog ενώ έχεις φτιάξει forum?? Έχω φτιάξει το forum απλά θέλω εύκολα και γρήγορα να φτιάξω ένα Portal όπως γίνεται πχ. με το insomnia και με όλα τα forums! Τι προτείνετε? :-D

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με ενδιαφερει και μενα αυτο..Εχω ενα φορουμ και θα ηθελα να φτιαξω και ενα portal για το φορουμ μου..Πως ακριβως γινετε αυτο??

Δημοσ.

Το πιο απλό θα ήταν να μπει πρώτα το portal το οποίο συνήθως περιέχει ήδη δικό του forum.

Αν το ξεκινήσεις ανάποδα και στήσεις πρώτα forum το οποίο θες κατόπιν να ενώσεις με portal τότε αν μεν χρησιμοποιείς για forum κάποιο από τα δημοφιλή scripts (π.χ. vBulletin, phpBB, κλπ) πιθανόν το portal σου να υποστηρίζει ένωση με το forum. Αν όχι, τότε ή αλλάζεις forum ή το κρατάς ξεχωριστό ή γράφεις ο ίδιος ένα script για να τα ενώσεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@CHRIS_MALL:

Μπήκα στο forum σου για να δω τι είναι κι "έπεσε" το μάτι μου στην κατηγορία "Εργασία" και μια και σε όλα τα forums που μπαίνω διαβάζω τα posts αυτού του είδους των κατηγοριών, είπα να του ρίξω μια ματιά. Και βλέπω αυτό, το οποίο τυχαίνει να είναι δικό μου post, σε διάφορα forums και στο insomnia, αλλά και εδώ, ακριβώς όπως και το αντιγράψατε..

Καλύτερα λίγα posts και ποιοτικά, παρά αρκετός κόσμος (ο admin και οι πολλαπλοί εαυτοί του), πολλά post και κλεμένα... Τουλάχιστον, γράψτε τίποτα διαφορετικό ρε παιδιά! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...