ripperakos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Έχω την συγκεκριμένη κάρτα και μετά από ένα μήνα περίπου λειτουργίας και ενώ όλα λειτουργούσαν μια χαρά, κάποια μέρα το σύστημα άνοιγε, αλλά δεν έδειχνε εικόνα το μόνιτορ. Κατά το μπουτάρισμα δεν έκανε κάποιον ήχο και τα διαγνωστικά ledάκια του MSI mainboard που έχω, έδειχναν ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών (λογικό). Σκέφτηκα ότι κάηκε, την έδωσα πίσω και μου έδωσαν μετά από ένα μήνα μία ίδια, η οποία πάλι λειτουργούσε για 10 μέρες και μετα σταμάτησε να λειτουργεί. Έπεσα σε ελαττωματική σειρά; Δεν είναι συμβατές με το σύστημα μου (αυτό της υπογραφής); Χρειάζεται περισσότερη ισχύ από τα 385 watt του HEC τροφοδοτικού μου; Φοβάμαι πως και να την αλλάξουνε πάλι, τα ίδια θα πάθει!
kostg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Κατά τη γνώμη μου αφού σου άλλαξαν την πρώτη, πρέπει όντως να είχε πρόβλημα. Το ότι σου το ξαναπαρουσίασε και η δεύτερη σημαίνει ότι πρέπει να την πας κι αυτή πίσω για αλλαγή. Θέμα ασυμβατότητας δε νομίζω ότι υφίσταται.
AGNUSDeI Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Isos eine Cold Boot apo elipsi isxios tou trofodotikou malon ~
ripperakos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Η κάρτα όμως δεν είναι και 8800 να θέλει 500w τροφοδοτικό! Μια απλή χ1600 είναι! Επιπλέον αφού οι κάρτες σταμάτησαν να λειτουργούν στο σύστημα μου, τις δοκίμασα σε άλλο σ'υστημα με μεγαλύτερο τροφοδοτικό και πάλι δεν έπαιζαν, οπότε ενώ ήταν στο δικό μου καήκανε...
ripperakos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω μια Geforce 7600 GS. Έχει λιγότερες απαιτήσεις σε ισχύ από την Χ1600 PRO της ΑΤΙ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.