jonkal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Τόσο καιρό νόμιζα πως για να έχεις Internet με ADSL χρειάζεσαι ένα Router. Τώρα που αγόρασα ένα router Linksys έμαθα πως υπάρχει κατηγορία Modem-Router και σκέτο Router με αποτέλεσμα να χρειάζομαι και ένα modem. Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι το εξής. Αυτό το router που πήρα έχει επάνω 9 Ethernet. Μια λειτουργεί σαν input του internet και οι υπόλοιπες κάνουν το routing. Έλα όμως που δεν έχω ακόμη καταφέρει να έχω net από το router!!!!!! Το router το συνδέω επάνω σε Modem-router και πάω από το αυτοματοποιημένο σύστημα του router να βρω net αλλά τίποτα. Δοκίμασα ένα σωρό ρυθμίσεις που έχει μέσα μπας και βγάλω άκρη αλλά που....... Έχει μήπως κανένας χρησιμοποιήσει το ίδιο για να με βοηθήσει????
Sta Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ρύθμισες την IP του modem-router ώστε να είναι στο ίδιο δίκτυο με το router; Γίνεται ping στο modem-router μέσα από το router;
jonkal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Τα ρύθμισα αλλά πάλι δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Ping μπορώ να κάνω όταν είμαι συνδεδεμένος πάνω στο Modem-router και στα δύο. Όταν είμαι πάνω στο Router μπορώ να κάνω μόνο στο Router. Το περίεργο είναι πως όταν δεν συνδέσω το Modem πάνω στην είσοδο του Router αλλά σε μιά άλλη θύρα και συνδέσω το pc πάνω σε μια δεύτερη θύρα του router τότε τα βλέπω και τα δύο αλλά πάλι δεν έχω net. Είναι μπέρδεμα!!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 to linksys exei ip 192.168.1.1.kai to allo to adsl router oti kai na exei dostou px 192.168.1.2.mpes sto linksys kai klise to dhcp.sindese to adsl router pano sto linksys oxi stin ipodoxi wan alla se mia apo tis lan.kai logika tha exeis ta panta .kai diktio kai net.apla ine ligo plagia methodos alla eukoli.stin ousia kaneis to linksys na pexei san ena asirmato switch nothing else.
g.pSUN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 ακου φιλε μου πρεπει να εχη συνδεση ενασ υπολογιστησ internet,λοιπον βαζεισ το καλωδιο Ethernet που βγενει απο το pc me internet sto router internet θεση και κανεισ allow other user connect...ειναι στησ ριθμησησ τoυ adsl συνδεσεισ,εγω δεν εβαλα ουτε driver ουτε ριθμισησ απο το cd τιποτα
jonkal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Κατ αρχάς Ευχαριστώ για τις γνώμες σας. Αλλά το πρόβλημά μου είναι αλού. Σε μια πολυκατοικία θέλω να βάλω net σε 8 διαμερίσματα. Πήρα το router αυτό με το σκεπτικό ότι θα έκανε, αλλά θέλει και modem. Δεν έχω σκοπό να το βάλω πάνω σε κάποιο pc για να παίρνει από εκεί την σύνδεση μου. θέλω να το βάλω πάνω σε ένα modem και να παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά δεν μπορώ ακόμη να το ρυθμίσω. Το modem π.χ. που χρησιμοποιώ εγώ στο pc μου είναι ένα speedtouch με WiFi επάνω αλλά και πάλι δεν μπορώ να το συνδέσω.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 to speedtouch pano se mia ethernet tou befsr81 kai klineis ton dhcp tou befsr.se mia ethrnet oxi stin internet ipodoxi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.