kwnstantinos24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 1. Power on with no disk 2. When the “No Disk” message is displayed open the tray 3. Enter: 0, 0, 0 and 0 (4 zeroʼs) 4. Enter your required region number, use 0 (zero) for region free 5. Press Pause 6. Power off 7. Disconnect from the main for a few mins 8. Power on It's Ok.... Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το ήξεραν. Έχω μια ερώτηση παιδιά για όσους έχουν το συγκεκριμένο player... Τις ταινίες που έχω κολλήσει τους υπότιτλους με το πρόγραμμα sub2divx τους δείχνει κανονικά? Αν ξέρει κάποιος απαντάει. Ευχαριστώ....
kinezos69 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 τι εννοείς "open the tray"? και τι κερδίζουμε με το "region free"
zavlakas Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 τι εννοείς "open the tray"?και τι κερδίζουμε με το "region free" Open the Tray=Ανοιξε το συρταρακι.... Αν δεν ξερεις τι ειναι το region free, αυτο σημαινει οτι δεν το χρειαζεσαι... Αν θες να μαθεις, Google it...
kinezos69 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Open the Tray=Ανοιξε το συρταρακι.... Αν δεν ξερεις τι ειναι το region free, αυτο σημαινει οτι δεν το χρειαζεσαι... Αν θες να μαθεις, Google it... υπάρχει περίπτωση που σε κάποια avi αρχεία δεν παίζει ο ήχος να ειναι θέμα "region"?
zavlakas Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Οχι.... Το region setting εχει εφαρμογη μονο στα DVDs...
I killed Palmer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δυστυχώς, αν και έφαγα τον κόσμο, δεν κατάφερα να βρω κάτι στο internet. Το πρόβλημά μου είναι ότι το lg172 δεν παίζει τον ήχο από αρχεία divx, όταν είναι mp3 48ΚΗz και πάνω από 128Kbps. Στο εγχειρίδιο οδηγιών χρήστη αναφέρεται (κακώς) ότι το player υποστηρίζει και μεγαλύτερο bitrate, αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Αναγκάζομαι να ξαναγράφω τα δισκάκια μου, αφού αλλάξω τον ήχο τους. Η λύση αυτή όταν χρησιμοποιείς printable δισκάκια είναι μάλλον επώδυνη. Τι παρατηρήσατε οι υπόλοιποι;
kinezos69 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δυστυχώς, αν και έφαγα τον κόσμο, δεν κατάφερα να βρω κάτι στο internet.Το πρόβλημά μου είναι ότι το lg172 δεν παίζει τον ήχο από αρχεία divx, όταν είναι mp3 48ΚΗz και πάνω από 128Kbps. Στο εγχειρίδιο οδηγιών χρήστη αναφέρεται (κακώς) ότι το player υποστηρίζει και μεγαλύτερο bitrate, αλλά δεν ακούγεται τίποτα. Αναγκάζομαι να ξαναγράφω τα δισκάκια μου, αφού αλλάξω τον ήχο τους. Η λύση αυτή όταν χρησιμοποιείς printable δισκάκια είναι μάλλον επώδυνη. Τι παρατηρήσατε οι υπόλοιποι; πώς αλλάζεις τον ήχο στα αρχεία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.