dk Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Παιδια γιατι δεν μπορω να δω με ηχο τα βιντεο απο το youtube Ο υπολογιστης κατα τα αλλα εχει ηχο. Εχω χρ. Μαλλον καποιο αρχειο εχω σνησει αλλα ποιο; Επισης δεν εχω και τον ενερκτηριο ηχο και το ηχο οταν κλεινουν τα windows. Δεν ξερει αν εχουν σχεση μεταξυ τους αλλα το αναφερω.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μηπως εγκατεστησες κανενα πακετακι με codecs που δεν εκατσε καλα στο συστημα; Μηπως εχει εντελως εξαφανιστει το εικονιδιο του ηχου απο το system tray (κατω δεξια)... Μηπως δεν εχεις καθολου ηχο σε ολα τα events των windows (ανοιγμα/κλεισιμο/errors κλπ)... Εχεις κανει με μια λεξη unregister ορισμενους βασικους για τα windows video & audio codecs. Πηγαινε στο control panel>system>device manager και κανε expand το Sound, Video and game controllers Μετα κανε διπλο κλικ στο audio codecs και πηγαινε καρτελα properties Για γραψε εδω τι βλεπεις...
dk Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 οντως κατω δεξια εξαφανιζεται το εικονιδιο του ηχου αλλα ηχους εχω εκτος απο το ανοιγμα και κλεισιμο των windows που ειπα αν κανω αυτα που λες βλεπω τα εξης: ΑΤΙ WDM Rage Theather Audio ΑΤΙ WDM Specialized MVD Codec ΑΤΙ WDM Teletext Decoder ΑΤΙ WDM TV Audio Crossbar ΑΤΙ WDM TV Tuner CMI8738/C3DX PCI Audio Device Βασικη θυρα παιχνιδιών Κωδικοποιητές βίντεο Κωδικοποιητές - Αποκωδικοποιητες ήχου Πρόγραμμα Οδήγησης ήχων παλαιου τύπου Συσκευες ελέγχου μέσων Συσκευες καταγραφής βίντεο παλαιου τύπου Επίσης όταν ανοιγω το ραδιοφωνο βγαζει No MCI Device Open μετά ανοιγει το ραδιοφωνο ακουω ήχο αλλα δεν μπορω να τον προσαυξησω Σιγουρα λειπει καποιο αρχειο ηχων αλλα ποιο;
dk Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 οντως κατω δεξια εξαφανιζεται το εικονιδιο του ηχου αλλα ηχους εχω εκτος απο το ανοιγμα και κλεισιμο των windows που ειπα αν κανω αυτα που λες βλεπω τα εξης: ΑΤΙ WDM Rage Theather Audio ΑΤΙ WDM Specialized MVD Codec ΑΤΙ WDM Teletext Decoder ΑΤΙ WDM TV Audio Crossbar ΑΤΙ WDM TV Tuner CMI8738/C3DX PCI Audio Device Βασικη θυρα παιχνιδιών Κωδικοποιητές βίντεο Κωδικοποιητές - Αποκωδικοποιητες ήχου Πρόγραμμα Οδήγησης ήχων παλαιου τύπου Συσκευες ελέγχου μέσων Συσκευες καταγραφής βίντεο παλαιου τύπου Επίσης όταν ανοιγω το ραδιοφωνο βγαζει No MCI Device Open μετά ανοιγει το ραδιοφωνο ακουω ήχο αλλα δεν μπορω να τον προσαυξησω Σιγουρα λειπει καποιο αρχειο ηχων αλλα ποιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.