Προς το περιεχόμενο

VirtualDub k μεγεθος αρχειου

gagarin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ταινια σε δυο αρχεια avi...κ θελω να τα κανω ενα αρχειο με το VirtualDub....

Ολα καλα με το πως τα κανω ενα(ενωση)...ας ειναι καλα ο φιλος KASTEL με του φοβερους οδηγους του...

Το προβλημα μου ειναι οτι τα αρχεια ενω ειναι 70Mb το καθενα οταν τα κανω ενα αρχειο μου φτιαχνουν ενα αλλα ΠΟΛΥ μεγαλυτερο κοντα 1GB...

Tι πρεπει να κανω ωστε να παρω το ιδιο μεγεθος μετα την ενωση;

Δημοσ.
Eπέλεξε το "direct stream copy" στην καρτέλα "video"

και ξανακάνε την ίδια διαδικασία και θα είσαι οκ...

:???: Tο ιδιο προβλημα...κ με την επιλογη που μου ειπες....

Δημοσ.
:???: Tο ιδιο προβλημα...κ με την επιλογη που μου ειπες....

No way! Σίγουρα το επέλεξες σωστά και όχι κάτι άλλο; Πόσην ώρα πήρε αφού πάτησες το Save As...; Λογικά, για 70+70MB δεν θα πρέπει να κάνει πάνω από 15-25sec.

Δημοσ.
No way! Σίγουρα το επέλεξες σωστά και όχι κάτι άλλο; Πόσην ώρα πήρε αφού πάτησες το Save As...; Λογικά, για 70+70MB δεν θα πρέπει να κάνει πάνω από 15-25sec.

Nαι σιγουρα επελεξα αυτο...

Λεπτα ακριβως δεν ξερω αλλα με τιποτα 15-25sec...:(

Λοιπον καποιο προβλημα παιζει με τα αρχεια γιατι με αλλα αρχεια μου κανει κανονικα την ενωση κ γρηγορα αλλα κ σε σωστο μεγεθος...

Δημοσ.

logika kapoia apokwdikopoihsh ginetai k paei toso

otan to patas na swsei exei epiloges an 8umamai kala pou leei an 8es na to kwdikopoihseis/apokwdikopoihseis koita na mhn exeis kati tetoio epilegmeno

Δημοσ.

Όταν ανοίγεις τα 2 avi, μήπως σου εμφανίζει μία progress bar που λέει "Reconstructing missing index" ή κάτι παρεμφερές; Αν ναι, μάλλον κάποιο είναι corrupted και κάνει τη μαμουνιά...

Δημοσ.

Πρωτα απ ολα σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...

Τελικα βρηκα τι ειναι....

Η εν λογω ταινια ειχε 10 αρχεια των 70mb...

Με το που ανοιγα το 01 κ μετα πατουσα Append Ανι Segment το 02 το προγραμμα απο μονο του εβαζε κ τα αλλα αρχεια δηλαδη μεχρι το 10...ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ...:-?

Δεν το προσεξα κ εγω μετα πατουσα κ αλλο Appent k αλλο κοκ....γι αυτο εφτανε στο 1 gb....

Τελικα ηθελε open το 01 k μετα Append το 02 k τα υπολοιπα μπηκαν μονα τους...κ ΟΛΑ ΟΚ...:mrgreen:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...