LumosMaxima Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα,πως μπορώ να κάνω φορμάτ σε έναν υπολογιστή με δύο πυρήνες;Κανονικά όπως σε όλους ή κάνω κάτι άλλο;
SPchief Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 to oti exei 2 purhnes den allazei kati sto sklhro disko tou kai genika den allazei kati oson afora th sumperifora sou apenanti tou... kanonika opws 8a ekanes se opoiodhpote allo einai.
PATRINOS06 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 +φωνω με τους απαντησαντες. απλα να συμπληρωσω οτι 2 πυρηνες εχει ο επεξεργαστης σου,καμμια σχεση με τον σκληρο.αυτο που αλλαζει ειναι τοοοοσο βαθια μεσα στο λειτουργικο που σαν απλος χρηστης (που φαναταζομαι οτι εισαι) δεν το καταλαβαινεις ΚΑΝ. το μονο που πρεπει να προσεξουμε στη σχεση λειτουργικου-cpu ειναι τις εκδοσεις 32 & 64 bit
nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Άσχετο εντελώς με το thread (αν κι εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες) αλλά...ωραία υπογραφή Patrine! Μαζί σου κι εγώ.
PATRINOS06 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 offtopic:εχω εισηγηθει κατι παρομοιο στο θεμα που συζηταμε τις αλλαγες εδω, αλλα δεν βλεπω φως
dark_banishing Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Οι από πάνω έχουν δίκιο. Υπάρχει ένα θέμα μόνο, γιατί μερικές μητρικές για διπύρηνους χρησιμοποιούν τον jmikron controller και έχουν πρόβλημα με μερικές εκδόσεις linux. Αν και εσύ μάλλον για windows θες το format. Επίσης προτιμώ την υπογραφή με τα πράσινα μάτια.
lefi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Εμένα η δική μου υπογραφή πως σας φαίνεται είναι λιτή και καπιταλιστική το avatar το έβαλα πρόσφατα και βρε παιδιά είναι ανάγκη να τρώτε τόσο χώρο για υπογραφή; έλεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.