tornado Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 αδυνατω να καταλαβω τι συμβαινει και που πηγε ο ηχος απο ενα αρχειο avi. Βαζω ενα screen απο το gspot το οποιο δειχνει οτι ηχος υπαρχει κανονικα, αλλα εχω δοκιμασει σε ολους τους γνωστους players και ηχος δεν βγαινει ουτε για δειγμα..... γιατι ρε παιδες μου την βγαινει ετσι στα μουγκα η ταινια???? :evil: :evil: :evil: :evil:
tornado Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 και το επομενο βημα της δοκιμης, προσπαθω να την κανω DVD..... ναι μεν γινεται αλλα ηχο καπουτ.... τεσπα το πηρα αποφαση....
tornado Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 τι να πω ρε γμτ.... εχω φτιαξει 200 ταινιες, ειναι η πρωτη που ενω πρεπει να βγαζει ηχο (δηλαδη ετσι λενε τα προγραμματα) δεν βγαζει τιποτα. Οκ δεν θελω να εχει ηχο με το στανιο, αλλα αφου το gspot λεει οτι εχει για πιο λογο ειναι στην μουγγα??? δηλαδη αυτο το "audio - mp3, 44100 hz stereo, 159 kbps τι ρολο βαραει???
Dimitris22 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 pao stixima pos to exis kani idi alla pane rikse mia matia apo ton pinaka elegxou(Ήχοι και συσκευές αναπαραγωγής) kai vale sto full oles tis entasis!
parsifal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 «Τράβα» από το αρχικό avi τον ήχο σε mp3 με το VirtualDubMod και πέρασέ το από το MP3Gain. Ίσως έχει γίνει λάθος στη συμπίεση και έχει εξαιρετικά χαμηλές στάθμες, οπότε θέλει normalization. Μετά, το ξανατοποθετείς στο avi με το VirtualDubMob... ***Edit: Δε μπορώ να πω! Ήταν καλή αφορμή για tutorial: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182296
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.