Jazzed Up Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Καλησπερα...Προσφατα αποφασισα να αλλαξω οθονη, και κατεληξα στην LG L204wt 20''. Συντομα ανακαλυψα οτι τα XP δεν καλυπτουν την αναλυση της, και θα επρεπε να παω για καινουργια καρτα. Δεν ειμαι gamer, και το μονο που εχω, ειναι μια on board card (!!) στo Asus mobo του PC. Εχω σχεδον πληρη αγνοια απο καρτες γραφικων..!!:???: Διαβασα λιγο online, και στο forum, αλλα μαλλον ειμαι ακομα πολυ πισω ... Κυριως αυτο που ζηταω, αφορα συνεργασια pc και οθονης...για την καλυτερη δυνατη ρυθμιση εικονας, και εκμεταλλευση των δυνατοτητων της οθονης. Συμβατοτητα με το mobo (?), μια DVI εξοδο, και καποια αξιοπρεπη αποδοση σε web browsing, Office applications kai DVD αναπαραγωγη....max 100 ευρω. Ισως κανω την δουλεια μου και με μικροτερο budget...δεν ξερω τι ακριβως προσφερει η καθε καρτα. Οποιαδηποτε γνωμη - προταση θα ειναι μεγάλο βοηθημα. Ευχαριστω ολους. mobo: Asus P5 RD1-VM (s775, VGA) /intel pentium 3.0 Ghz/ RAM 256mb.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510560 με αυτήν εδώ θα είσαι μια χαρά σε θέμα ανάλυσης 2560x1600 και θα παίζεις και παιχνίδια αν θελήσεις ποτε σχετικά άνετα και είναι και στα χρήματα που θες
sa3rdna Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 με βάση το γεγονός ότι δεν παίζεις παιχνίδια (έτσι κατάλαβα τουλάχιστον) θα πρότεινα να κοιτάξεις κάτι πιο οικονομικό. μπορείς π.χ. να βρείς μια κάρτα που θα σε καλύπτει με τα μισά χρήματα. υπάρχουν αξιόλογες καρτούλες με 40-50 ευρώ και θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 εγώ πάντως προτείνω να πάρει μια Vga που να μπορεί να παίξει και κάποια παιχνίδια έστω και αν δεν την χρησιμοποιήσει ποτε αν πάλι το παιδί είναι αποφασισμένο να μην παίξει ποτε games τότε και με μια σαν αυτήν θα είναι μια χαρά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516713 οχι στις 6200 γιατί ειναι TurboCache και εχεις μονο 256mb. στο pc σου
Dreamchaser Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Proteinw na pareis mia karta fthnh opws h teleftaia pou proteine o Vatos_locos, mias pou opoiadhpote sygxronh karta kanei gia tis douleies p 8es, k me ta ypoloipa xrhmata na pareis xtra mnhmh RAM, afou 256MB ine para poly liga!!!
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 φίλε Jazzed Up για την μνήμη οποσδείποτε να δώσεις λευτα ενα μηχανάκη σαν το δικό σου πάει στράφη με τα 256ΜB βάλε 512 με 1 γιγαντα και θα λες πως εκατσεσ σε αλλα pc οπότε έχουμε και λέμε 40 ? Vga μένουν 60 ακόμα πουλας την 256 σου ( τιμη δεν σου λέω εσυ διαλέγεις ) και τσιμπάς και μια Kingston και είσαι μια χαρά με τα 100 ?
Jazzed Up Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Thanks gia ta replies paidia,.... Hmm..poia i diafora VGA kai mi VGA? mpika ligo wikipedia kai diavaza, alla poly technical analysi.... fantazomai pantws pws sigoura xreiazomai kai RAM upgrade, opote mallon se kati fthinotero twn 100 eyrw, gia na xwresw kai ti mnimi sto budget..
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 φίλς αυτά που σου έδειξα εγώ στα link νομίζω βγαίνουν σχεδόν 110 ευρώ αν πουλήσεις και ένα 15αρι την 256 σου είσαι κυριλέ τώρα η διαφορα που λες δεν πολύ κατάλαβα την ερώτηση σου Vga = Video Graphics Adapter ξεκίνα απο εδώ http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&q=Define+VGA&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google και μια διόρθωση για την μνήμη γιατί η μητρική σου παίρνει DDR 1 οποτε έχουμε και λέμε Vga HIS EXCALIBUR X300SE 40 ? Μνήμη Twinmos 75 ? σύνολο 115 ευρώ και αν δόσεις την 256 σου κανένα 15αρι όπως σου λέω σου βγαίνουν ακριβώς 100 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.