Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καινουργια καρτα γραφικων...

jason88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το προβλημα λυθηκε. δοκιμασα να συνδεσω πανω στο παλιο συστημα μια lcd οθονη μετα απο το ποστ του Gorgoroth_666 και τελικα δουλεψε απροβληματιστα. Αρα παμε για καμια φτηνη 15αρα lcd τωρα...

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.

• Moderators
Δημοσ.

15" LCD φυσικα και υπηρχαν, απλα δεν πουλιουνται πλεον (γιαυτο λειπει και η κατηγορια απο το e-shop).

Επισης, AGNUSDeI μας κανεις τη χαρη να εξηγησεις τι ειναι το COLD BOOT απο ελλειψη ισχύος τροφοδοτικου? Γιατι εγω άλλο cold boot ξερω...

Δημοσ.

γενικά σαν ορο δε τον έχω ακούσει πουθενά τω Cold Boot αλλα φαντάζομαι ότι εννοεί το φαινόμενο όταν αναγκάζεις τις συσκευές να δουλέψουν από σβηστές που είναι για μια μικρή χρονική στιγμή μέχρι να έρθουν σε κατάσταση ηρεμία όλα τα κυκλώματα τραβάνε τα μέγιστα ρέματα που μπορούν με αποτέλεσμα να γονατίζουν το τροφοδοτικό GeorgeMan αυτό που ξέρεις εσύ μήπως είνια cold Bug ? αλλα αυτό είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο

Δημοσ.
Γιατι εγω άλλο cold boot ξερω...

Ego to Cold Boot den to eixera... ala proti fora to eniosa prin peripou 3~4 xronia...

Tote eixa mia Mobo Soltek 845SD+ i kapos etsi me raid controller tin eixa fortosi me 2 H-D, 4-5 fan 80", Audigy platinum me frond bar 5.25" kai me 2 cartes PCI, 3x512MB RAM, + O/C 55% sto FSB...

Apotelesma... to tapino Chieftec 340W na ta peksi...

Ala emena den mou eixe ksana simvi kati analogo... kai den eiksera ti ftei...

Gia paradigma kapies fores to PC ekinouse kanonika... meta apo kapia ora esvine ksavnika...

ala oxi telios ta lead itan anikta episis kai ta anemistiria, kai ta H-D doulevane...

ala den apokrinotane kathoulou kai to monitor eitane mavro...

Episis kai poles fores otan pataga to buton start anige to PC ala xoris ikona sto monitor (Black) kai den apokrinotane...

Ego eixa berdefti poly tote kathos pote den eixa akousi oute eixa diavasi poutena (PC Magazines) gia kati analogo...

Ospou mia fora se ena periodiko diavasa gia kati analogo pou periegrafe akrivos ta simptomata mou...

Kai afto to onomazane sto periodiko (PC Magazine) Cold Boot...

Tote alaksa Trofodotiko (Tagan 480) kai pote den ksana eixa provlima ~ :)

Δημοσ.

ναι αυτό είναι ανεπάρκεια τροφοδοτικού τώρα αν τω λένε cold boot θα σε γελάσω ούτε εγώ τω ξέρω αλλα μου έχει συμβεί και εμενα όταν έψαχνα τα όρια σε ένα τροφοδοτικό αλλα λόγο ότι είμαι ηλεκτρονικός ήξερα τι είναι ;)

Δημοσ.
αλλα λόγο ότι είμαι ηλεκτρονικός ήξερα τι είναι ;)

Mou epitrepis an thes na se rotiso kati etsi apo periergia...???

Exo tin eksis aporia...

An ipothesoume oti enosoume ta 2 kalodia +12V/P4 pou exei to tagan mou (530W)...

Kai ridmisoume to switch (koubi) pou exei apo piso se SPLIT mode...

Tote i CPU tha exei perisotera watt... kai tha eine gia padigma pio statheri se O/C katastasi sta psila ??? :confused:

Δημοσ.

αν και δεν πολύ κατάλαβα τι θες να πεις γιατί μου τα μπέρδεψες λίγο, στα τροφοδοτικά με ξεχωριστές γραμμές δίνουν τα Ampher που αντιστοιχούν σε κάθε γραμμή και ας έχει φτάσει η γραμμή στο όριο τις δεν πρόκειται να πάρει ρεύμα από τις άλλες γραμμές οποτε εκτώς από τω βραχυκύκλωμα που θα δημιουργήσεις είναι να δώσεις πιο πολλά ampher πάνω στην cpu σου που δεν νομίζω να τα χρειάζεται με αυτό που λες δεν θα πετύχεις περισσότερα watt η σταθερότερες τάσης απλά θα δώσεις μεγαλύτερο ρεύμα κάτι που ίσος αποβεί και μοιραίο για την Cpu σου

Δημοσ.

Na afta enoousa file Vatos_locos...

An enosoume afta ta dio kalodia se ena visma...

Kai to topothetisoume stin trofodosia tis CPU epano sto Mobo...

4to8.jpg

Kai meta ridmisoume afto to koubi sto piso meros sto split mode...

Kai tote dini se kate grami xorista max. 20A (eno se Combinet dini 36A)...

2force.jpg

Tote ti tha simbi stin CPU ???

( Signomi pou se zalizo )

Δημοσ.

έχεις πολλές πιθανότητες να την κανεις μπριζόλα :D και όπως σου είπα και πριν είναι καλύτερα ένα τροφοδοτικό να έχει μια γραμμή με πολλά Ampher παρα πολλές με λιγότερα αυτά τα 4 Ampher παραπάνω δεν θα κάνουν καμια διαφορα και θα ζεις με τον κίνδυνο να τα κάψεις όλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...