billyyo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 oi tipoi einai apisteutoi,prin mia evdomada pairno kai tous leo gia provlima txititas ktlp.. ktlp.. kai mou leei se ligo kairo epikimeni anavathmisi kai ton rotao tote kai mou leei pos stos DSLAM tis perioxi sas koumponoun alles 8 GRAMMES kai itan xalia i taxitita. (to kalitero tin imera (484Kb/s)kai ksanaperno simera gia AKOMI XIROTERA PRAGMATA kai entelos pliroforiaka rotao ksana ton ipallilo stis vlaves kai mou leei pos OI SINDESEIS pou termatizoun sto idio DSLAM einai 14. Diladi epivarinan kai allo ena idi poli epiarimeno DSLAM re tha trelathoume telios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eilikrina skeftomai poli sovara na diakopso entelos kai na min exo DSL mexri na kalipsi i TELLAS me idioktito ton DEKEMVRIO! kai as pliroso to spasimo tou simvolaiou toulaxiston tha iremisoun ta neura mou pou tris tin ora psaxno to PC gia ious kai trojan... an antekso mexri maio tha dite pos i sindesi tha trexi san dual-isdn Στην HOL είσαι και εσύ? Σε ποία περιοχή? Εγώ ευχαρίστως θα διέκοπτα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ.
Dimitris22 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Στην HOL είσαι και εσύ? Σε ποία περιοχή? Εγώ ευχαρίστως θα διέκοπτα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ. apo kavala eimai file, ginete na to diakopsis auto einai sigouro!(ego exo conn-x 2048/256) alla apo oti diavasa sto simvoleo ginete na diakopsis tin paroxi alla theli na dosis fragga gia na spasis to simvoleo. etsi opos pai poli pithano na to kano kai auto apo mera se mera.. idi edo kai tris imeres den exo dei kanena speedtest na dixni pano apo 300Kb/s to pira pleon apofasi: ELLADA kai ADSL den pane mazi Mexri na kalifthi i perioxi mou me idioktito den prokite na ksanavalo ADSL!! kai as perimeno mexri dekemvrio... eilikrina tora pite mou oses anavathmisis kai na kani o ote i katastasi pistevo einai toso tragiki pou den stroni me tipota afou tha anavathmisoun ta DSLAM kai meta apo kana eksamino tha dosoun me to tsouvali sindesis kai tha ta ksanapitaroun kai meta pali apo tin arxi, atermon kiklos......
billyyo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Αν είναι δυνατόν. Να πληρώνεις 2 Mbps και να μην έχεις ούτε μισό... Σαν και εμένα που πληρώνω 1 Mbps και έχω 0.2 Mbps. Περαστικά μας...
kostasSTi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημα με το μειωμένο d/l το είχα κι εγώ. Πλήρωνα 2mbit και δεν είχα ούτε ένα σε πολλές περιπτώσεις. Το καλύτερο νούμερο που είχα δει και χάρηκα, ήταν 180kb/sec και αυτό μόνο 3 φορές!!! Μιλάω με τη forthnet, φταίει ο ΟΤΕ μου λένε. Μιλάω με τον ΟΤΕ και μόλις ειπα οτι δεν έχω ΟΤΕΝΕΤ μου είπαν απαξιωτικά οτι φταίει ο provider μου. Το μπαλάκι έπαιζε μια εδώ και μια εκεί, μέχρι που βαρέθηκα. Τη λύση έδωσε η ΕΕΤΤ (επιτροπή τηλεπικοινωνιών) μετά από παράπονα που εξέφρασα συμπληρώνοντας μια αίτηση που κατέβασα από το site τους (http://www.eett.gr/EETT) και το Σάββατο με πήρε τηλ ο forthnet στο σπίτι μου αλλά έλειπα. Αφού κατάλαβα το λόγο που με ψάχνανε, δοκίμασα να κάνω μερικά d/l και το μικρότερο πλέον νούμερο είναι 170 (σε torrents) και βλέπω μέχρι και 220.... ΕΕΤΤ λοιπόν κύριοι...
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημα με το μειωμένο d/l το είχα κι εγώ. Πλήρωνα 2mbit και δεν είχα ούτε ένα σε πολλές περιπτώσεις. Το καλύτερο νούμερο που είχα δει και χάρηκα, ήταν 180kb/sec και αυτό μόνο 3 φορές!!! Μιλάω με τη forthnet, φταίει ο ΟΤΕ μου λένε. Μιλάω με τον ΟΤΕ και μόλις ειπα οτι δεν έχω ΟΤΕΝΕΤ μου είπαν απαξιωτικά οτι φταίει ο provider μου. Το μπαλάκι έπαιζε μια εδώ και μια εκεί, μέχρι που βαρέθηκα. Τη λύση έδωσε η ΕΕΤΤ (επιτροπή τηλεπικοινωνιών) μετά από παράπονα που εξέφρασα συμπληρώνοντας μια αίτηση που κατέβασα από το site τους (http://www.eett.gr/EETT) και το Σάββατο με πήρε τηλ ο forthnet στο σπίτι μου αλλά έλειπα. Αφού κατάλαβα το λόγο που με ψάχνανε, δοκίμασα να κάνω μερικά d/l και το μικρότερο πλέον νούμερο είναι 170 (σε torrents) και βλέπω μέχρι και 220.... ΕΕΤΤ λοιπόν κύριοι... gia na deis an fteei o isp pou diskolo na fteei o isp kane dokimi me allo demo.kala oti diorthothike se sena pou mporei na egine kai anabathmisi den simenei kai pola.min nomizeis oti oloi tha exoun tin tixi sou me tin eett
kostasSTi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το βασικό πρόβλημα φίλε pouline είναι η κόντρα ανάμεσα στον οτε και στις ιδιωτικές που στην τελική μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη όσο θέλουν να την παρουσιάζουν, αλλά τους δίνει τη δικαιολογία έτοιμη και σε κάνουν μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Και να το δω εγώ οτι φταίει ο provider δε μπορώ να κάνω τίποτα! Το ζήτημα είναι να λυθεί το πρόβλημά μας. Δεν ξέρω κατα πόσο είμαι τυχερός σε αυτό το θέμα αλλά μετά από τόσο καιρό, τώρα πια βλέπω ικανοποιητικές ταχύτητες από τη γραμμή μου...
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το βασικό πρόβλημα φίλε pouline είναι η κόντρα ανάμεσα στον οτε και στις ιδιωτικές που στην τελική μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη όσο θέλουν να την παρουσιάζουν, αλλά τους δίνει τη δικαιολογία έτοιμη και σε κάνουν μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Και να το δω εγώ οτι φταίει ο provider δε μπορώ να κάνω τίποτα! Το ζήτημα είναι να λυθεί το πρόβλημά μας. Δεν ξέρω κατα πόσο είμαι τυχερός σε αυτό το θέμα αλλά μετά από τόσο καιρό, τώρα πια βλέπω ικανοποιητικές ταχύτητες από τη γραμμή μου... kai ego tha sto po ligaki diaforetika.i kontra anamesa ston ote kai stis idiotikes einai poli megaliteri apo autin pou fenetai.an ise apo tin mesa pleura tin blepeis kai tin katalaveneis giati blepeis apira paradigmata.an ise apexo apla blepeis to diko sou mono.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.