iL!aS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 to provlima metavallomeneis tahititas einai auksimenos arithmos users ana dslam, kai otan katevazoun oloi mazi... ti na sou po... LYSH--->>>LLU
billyyo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Συμφωνό. Αυτό φαντάζομαι και εγώ. Ότι το DSLAM της περιοχής έχει πολύ πιο πολλούς χρήστες από τους προβλεπόμενους. Αλλά τότε τι διαφημίζουν υψηλές ταχύτητες? Τι εννοείς LLU? Υποτίθεται αν είσαι εντός του δικτύου της HOL στο τετραπλασιάζει. Άρα η HOL δεν είναι υπεύθυνη για τις ταχύτητες στο δικτυό της? @kosmasgr, pcadmin: Σε ποιές περιοχές βρίσκεσται? Αυτές οι ταχύτητες είναι σχεδόν τόσο τραγικές όσο οι δικές μου στους Αμπελόκηπους!
Hlapatsas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μένω Καλλιθέα και έχω σύνδεση Ηol 768 και εδώ και 4 ημέρες κατεβάζω με 15 kb/sec αλλά όπως πάντα φταίει ο οτε σύμφωνα με τους παντογνώστες "τεχνικους"(γαμημενοι) τις hol.Αυτά.
giorgosa5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 παιδια εγω εχω forthnet και μενω γλυφαδα με 768 κατεβαζω απο rapidshare το βραδυ αργα με 80 σταθερα,την μερα που εχει μεσα κοσμο και ντουνια με 65.αυτο που φταιει για μενα ειναι οτι μπηκαν μεσα στο κολπο πολλοι και θελουν να ειναι και γρηγοροι ολοι.γι'αυτο θα τον πιουμε ολοι και θα ησυχασουμε. :-D
billyyo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Απ' ότι βλέπω δεν είμαι μόνος. Κάτι πρέπει να γίνει πάντως. Προτείνω να συντάξουμε μια ομαδική επιστολή διαμαρτυρίας μπας και ξυπνήσει κανείς. Αλλίως ... στην υγεία μας.
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Απο Κώ φίλος 1024 λειτουργεί άψογα και 2048 σέρνεται
danaos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημα είναι δεδομένο. Όλοι σέρνονται και στο εξωτερικό γελάνε με την ευρυζωνική μας επανάσταση...
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Για πρώτη φορά στα χρονικά της συνδεσής μου κατεβάζω με τόσο απο το μεσημέρι και μετά. Δεν πέφτει με τίποτα. Μάλλον παροδικό θα είναι. Ακύρωσα και την αιτηση υποβάθμισης Ισως δούμε καλύτερες μέρες
HcR21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.62Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.82Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem *Forthnet in-a-box 2048 Πάντως εμένα σήμερα καλά πάει.
billyyo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Donerunning 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.62Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.82Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem *Forthnet in-a-box 2048 Πάντως εμένα σήμερα καλά πάει. Παίζεις με τον πόνο μας Η αλήθεια είναι ότι με Forthnet δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι τώρα.
Dimitris22 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 oi tipoi einai apisteutoi,prin mia evdomada pairno kai tous leo gia provlima txititas ktlp.. ktlp.. kai mou leei se ligo kairo epikimeni anavathmisi kai ton rotao tote kai mou leei pos stos DSLAM tis perioxi sas koumponoun alles 8 GRAMMES kai itan xalia i taxitita. (to kalitero tin imera (484Kb/s) kai ksanaperno simera gia AKOMI XIROTERA PRAGMATA kai entelos pliroforiaka rotao ksana ton ipallilo stis vlaves kai mou leei pos OI SINDESEIS pou termatizoun sto idio DSLAM einai 14. Diladi epivarinan kai allo ena idi poli epiarimeno DSLAM re tha trelathoume telios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eilikrina skeftomai poli sovara na diakopso entelos kai na min exo DSL mexri na kalipsi i TELLAS me idioktito ton DEKEMVRIO! kai as pliroso to spasimo tou simvolaiou toulaxiston tha iremisoun ta neura mou pou tris tin ora psaxno to PC gia ious kai trojan... an antekso mexri maio tha dite pos i sindesi tha trexi san dual-isdn
HcR21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μακάρι μια μέρα να έχουμε ταχύτητες όσο αγοράζουμε αρχικά...
bougos08 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μακάρι μια μέρα να έχουμε ταχύτητες όσο αγοράζουμε αρχικά... megali kouventa eipes tora file mou.megali..... :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.