Προς το περιεχόμενο

WebHosting Companies

panagiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δυο sites στην webpower, εδώ και έναν χρόνο και έχω αποκτήσει κάποια γνώμη και εμπειρία γι' αυτήν.<BR>Οι server της είναι στην Αμερική και συνδέονται με μεγάλες ταχύτητες στο backbone του αμερικάνικου internet και έχουν bandwith on demand, αλλά πρακτικά η ταχύτητα είναι ίδια με ένα μέτριο προς αργό site που βρίσκεται στην Ελλάδα. Βασικά έχουν δύο servers: έναν για τις φτηνές συνδρομές και έναν για τις ακριβές. Σε καθέναν από αυτούς υπάρχουν πάνω από 100 domains. Οι servers τρέχουν unix (linux μάλλον) και αναλόγως την τιμή υποστηρίζουν php και mysql. <BR>Η υποστήριξη δεν είναι καλή: Αν ζητήσεις κάτι πραγματοποιείται μετά από 2-3 μέρες και καθημερινά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους από τις 10 μέχρι τις 4. <BR>Πριν δύο μήνες είχε σκάσει ένας δίσκος από τον ένα server: Έκαναν 2-3 μέρες να επαναφέρουν το σύστημα (δεν έχουν backup server!!), και όταν το επανέφεραν και έκαναν restore από τα backup τους, στο site μου ψιλογινόταν χαμός. Τα μισά αρχεία ήταν από backup 3 μηνων πριν και είχαν owner root και δεν μπορούσα να τα αλλάξω για τρεις μέρες. <BR>Ένα άλλο πρόβλημα που είχα ήταν με το traffic: Βασικά η webpower λέει ότι το traffic είναι πρακτικά απεριόριστο (1500 ΜΒ). Στο site μου δεν είχα καθόλου αρχεία για download και κάθε μήνα είχα traffic πάνω από 4000ΜΒ (1500 pageviews ημερησίως), και πλήρωνα 10 χιλιάρικα το μήνα για traffic.<BR>Κατά τα άλλα είναι η πιο φτηνή εταιρία και για τα λεφτά της είναι αρκετά καλή.<BR>Ελπίζω να σε φώτισα... <BR>

Δημοσ.

ok, an einai tha tin protimiso..<BR>mipos iparxei omos kammia alli kseni etairia,<BR>pou na kali kai grigori,<BR>plz tell me..<BR> grin.gif grin.gif<BR>apoti diapistono oles oi ellinikes etairies einai apla metapolites kapoias ksenis etairias..<BR>osoi eiste hosted se elliniki koitaxte mipos sas simfereei kapoia kseni..<P><BR>------------------<BR>------------------------------<BR> <A HREF="http://hackerdom.virtualave.net" TARGET=_blank>http://hackerdom.virtualave.net</A> <p>[This message has been edited by panagiotis (edited 26-02-2001).]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...