Προς το περιεχόμενο

Πως περάσατε/περνάτε την εφηβεία σας;

Louminis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω θα πω αλλο.Αν γυρναγα τωρα πισω και εγω τσογλανος θα ημουν.Γιατι με το αντιθετο δεν κερδισα τιποτα.ισα ισα...

Δημοσ.

εγω ειμαι ακομα τσογλανος πειραζει???(αν κι ακομα ειμαι 18 1/2!)

τεσπα,πολυ "βαριας μορφης" εφηβεια περασα,με μια πολυ μεγαλη επανασταση για τα δεδομενα της οικογενειας μου και του κοινωνικου περιγυρου

Δημοσ.

παρεα με αλλους σαν εσενα (οσο πιο κοντα οι φιλοσοφιες σας και τα "χνωτα" σας τοσο το καλυτερο)

μονο ετσι την παλευεις

Δημοσ.

Κρίση εφηβείας , τσαμπουκαδες , ακροτητες ως το χείλος του γκρεμου. Στα 24 αρχισα να χρησιμοποιώ το μυαλό μου και να μπαινω σιγα σιγα στην κοινωνια προσπαθωντας να κερδισω το παιχνιδι της ζωης.

Επειδη οι θεσεις εργασιας ειναι περιορισμενες και οι δυνατοι δεν θελουν πολλους ανταγωνιστες , αν υπαρχουν λιγοτεροι ειναι και καλυτερα. Γιαυτο αν καποιος νεος δεν εχει μυαλο για να προχωρήσει στην κοινωνια και να επιτύχει επαγγελματικά, γι αυτους ειναι μεγάλη ευτυχία.

Ενας λιγότερος. Εμενα στην οικογενεια μου με ειχαν για αποτυχημενο αχρηστο , ημουν το μαυρο προβατο ελεγε ο πατερας μου. Και με πεταξανε στην παντα. στα 24 αλλαξα τελειως μυαλα οταν καταλαβα οτι το μονο που μετραει ειναι το επαγγελμα. Τωρα βγαζω περισσοτερα χρηματα απο τα υπολοιπα μελη τις οικογενειας μου (xe xe) . Θα ηθελα να εχω κανει σπουδες να εχω παει πανεπιστημιο κλπ αλλα δεν το ειχα καταλάβει ετσι οταν επρεπε.

Πρεπει απο μικρος να καταλάβεις τι "μετράει" και τι οχι στην ζωη.

Δημοσ.

χμμμμ, ημουν/ειμαι ησυχος χαρακτηρας οποτε γενικα δεν εκανα ακροτητες! στα 16-18 μου αντε και 19 επι καθημερινης βασεως βολτες με φιλους μου με τα μηχανακια,και εξω εως αργα σε παρκα,πλατειες και λοιπα μερη οπου συχναζουν κορασιδες και παποβιοι! :-D

Δημοσ.
Εγω θα πω αλλο.Αν γυρναγα τωρα πισω και εγω τσογλανος θα ημουν.Γιατι με το αντιθετο δεν κερδισα τιποτα.ισα ισα...

Ποτέ δεν είναι αργά... (αν χρειάζεται)!

Δημοσ.

Δεν έκανα τίποτα ακραίο, δεν είχα νεύρα, δεν διάβαζα (πολύ), έβγαινα καμιά βολτούλα 1-2 φορές την εβδομάδα, δεν είχα πρόβλημα με την οικογένεια μου.

Τώρα όμως μόνο δυο από τα παραπάνω ισχύουν ακόμα :)

Κάτι μου λέει ότι η εφηβεία με περιμένει στη γωνία... Ίσως όταν κλείσω τα 23; Ίσως.

Δημοσ.

Χαμός στο σπίτι, νεύρα, και 'αλα πράγματα που δε μου αρέσει να μιλάω για αυτά....:( Γενικά είμαι ήσυχο παιδί, που δεν έχει πολλά πολλά με του άλλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...