CHRIS_MALL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα παιδιά!! Θέλω να βάλω τα ελληνικά στο Φόρουμ που ετοιμάζω! Αν γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τα βάλω εύκολα ας μου πει! Επίσης ψάχνω για να δημιουργήσω μία αρχική σελίδα εύκολα και γρήγορα που θα έχει το ίδιο template με το forum και θα έχω κάποια νέα κτλ. (όπως έχει το freestuff και όλα τα forums!) Τι προτείνετε?? Ευχαριστώ πολύ!!
chvet Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Πολύ ωραίο φόρουμ το έχω δοκιμάσει και μου άρεσε. Δεν μπόρεσα να βρω για την 2.1 Ελληνικά, μόνο για την 1.5. Πάντως απ' ότι θυμάμαι δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα Ελληνικά γράμματα, αλλά μάλλον εσύ θα θέλεις για να βλέπεις Ελληνικό μενού κλπ.
CHRIS_MALL Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 για την 1.5 πως βρήκες φίλε μου?? Να δούμε πως θα φτιάξω και πόρταλ τώρα!! Thanx
chvet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 για την 1.5 πως βρήκες φίλε μου?? Να δούμε πως θα φτιάξω και πόρταλ τώρα!! Thanx Απλά έψαξα στο google Για να καταλάβω θέλεις να κάνεις portal & forum μαζί ? Υπάρχει άλλη λύση πολύ καλύτερη μέσα από το phpbb και με πολλά secure για hackers.
CHRIS_MALL Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 To πρόβλημα μου - το σοβαρό πρόβλημα μου - είναι ότι έχω κάνει το forum και τώρα εκ των υστέρων θέλω να δημιουργήσω το portal - εύκολα και γρήγορα με το συγκεκριμένο template! Έχεις τπτ υπόψη σου??
chvet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.yabbserver.com/ Και εάν βρω κάτι ακόμη τα λέμε πάλι. Νομίζω και τα γνωστά Drupal, xoops κλπ μπορούν να "δέσουν" με το yabb Δοκίμασε. Δώσε και κανένα url να δούμε το φόρουμ σου.
giannis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 rixnontas mia matia sto google vrika ayto /http://www.xonder.com/cgi-bin/yabbserver/foren/F_0001/YaBB.cgi?action=portal den ksero an exei sxesi me to diko sou yabb (den exo idea apo yabb) alla desto mia exei ena oraio portal. Giannis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.