press Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Γεια σας σκεφτομαι να αγορασο νεο σκληρο δισκο απλα δεν ξερο πια μαρκα να αγορασο και ποσα giga να αγορασο ειμαι αναμεσα στο western digital και seagate πηγα στο plaisio και ειδα τα εξεις HD WESTERN DIGITAL 500GB 5000KS (16MB) SATA II η να παρο 2 HD WESTERN DIGITAL 500GB 5000KS (16MB) SATA II και να ειμαι καλιμενος; ειναι καλος; η να παρο seagate; πιος ειναι πιο αξιοπιστος; και γιατι ειναι πιο ακριβοι ο seagate απο τον western digital;; αυτο δεν μπρορο να το καταλαβο σε θεμα ποιοιτητα κατασκεης;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Πες μας, η μητρικη σου υποστηριζει SATA2/SATA1? Εξαρταται απο το ποσα λεφτα θελεις, και γιατι θελεις τους δισκους. Εαν π.χ. θελεις για απειρο downloading, τοτε αυτος που λες ειναι μια χαρά (εαν η μητρικη σου εχει SATA ελεγκτη).
press Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 τον θελο για να κατεβαζο μουσικι,παιχνιδια ταiνιες οχι για προγραμματα επισις πια μαρκα ειναι καλυτερι seagate η western ; και γιατι ο seagate ειναι πιο ακριβος απο τον western; τα 500 γιγα ειναι αρκετα για παιχνιδια και ταινιες και τραγουδια;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ναι ειναι υπεραρκετα, εξαρταται βεβαια απο το ποσο συχνα κατεβαζεις. Seagate θεωρειται καλυτερη, και δινει και 5 χρονια εγγυση για τους δισκους της. Εγω ομως εδω και 5 χρονια χρησιμοποιω WesternDigital, και δεν εχει κανενα προβλημα. Sata εχει η μητρικη σου??
press Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 δεν χερο αν εχει sata λογικα ομος ολες η μητρικες δεν εχουνε sata1 και 2; να σε ροτισο κατι εφοσον λες πως ο seagate ειναι καλιτερος απο τον westen γιατι οι πιο πολλοι χρηστες παιρνουνε western;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Γιατι ειναι πιο φτηνοι χωρις να υστερουν σε επιδοσεις. Αν και δεν ξερω ακριβως πως παει η αγορά σκληρων. Πες μας το μοντελο της μητρικης σου.
GREGKERKYRA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 3 western digital έχω (και sata1 και sata2) και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν υποστηρίζουν όλες οι μητρικες sata, αναλόγως το μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.