Προς το περιεχόμενο

Anavathmisi Ram

sotstorm7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AGNUSDeI έχω αυτή την mobo!!! http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-880Pro&s=775 αυτές τις ram που σκέφτομαι να πάρο είναι 2x512 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555043 η να μην εκμεταλλευτώ το dual channel από DDR1 και να πάρω 2x512 DDR2 και ειδικότερα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554761 !!! Τι πιστεύεις, θα είναι καλές πάνω στην μητρική???

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Den yparxei kanenas idiaiteros logos gia DDR1 -akomi kai dual channel- ektos px ki exeis idi 1GB :razz:

Pigaine sta 667 DDR2, pou oso na 'nai, olo kai se kapoia anavathmisi sou tha piasoun topo meta :idea:

Δημοσ.

na rotiso kai ego kati?gia paixnidia poies RAM einai poli kales?anaferomai se xaraktiristika,opos Mhz..enoeite sta 2GB..vlepo times gia paradeigma sta 2 gb kai 667mHz kai iparxoun simantikes diafores metaxy tous.giati?logo etairias kai axiopistias?:-P

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, τα 800Mhz ειναι τυπικά πολύ λιγο καλυτερα απο τα 667Mhz.

Ωστοσο αυτες οι διαφορές στις τιμες ειναι για το λεγομενο overclocking potential, δηλαδη για το ποσο καλα κλοκάρουν

Π.χ. μια πολύ καλη 800ρα κλοκαρει 950-1000Mhz με 4ρια timings (4-4-4-8 ή παρομοια), ενω μια τυπική 667ρα κλοκάρει αντε 750 με 5ρια (5-5-5-15 ή παρομοια).

Αρα οι διαφορες μεγαλωνουν, χωρις αυτο να σημαινει οτι μπορουν να χαρακτηριστουν και χαοτικες/τεραστιες.

Γιαυτο άλλωστε και η διαφορά στην τιμή δεν ειναι και Η τεραστια!

ddr2 667 2x1GB (οχι dual channel kit, απλα 2 μνημες ιδιες απο τις "χυμα")= 130Ε

ddr 800 2x1GB (dual channel, στο κουτακι τους κτλ...)= 240Ε (οι καλες ε!)

Ε νταξ... εδω δινεις 130 παραπανω για εναν 6600 σε σχεση με εναν 6300, που ο 6300 φτανει τον 6600, δεν θα δωσει καποιος overclockάς (και δεν ειναι λιγοι) ή καποιος που απλα θελει καλες ραμ 100Ε για μνημες?? :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια ερώτηση και από μένα. έχει ο αδερφός μου στον υπολογιστή του 512 mb 3200 DDR TRANCED ..Τώρα σκεφτόμαστε να βάλουμε άλλη μία 512. θα παίξει ρόλο αν είναι άλλη μάρκα? πχ kingston ? έχει P 4 3 ghz , me μητρική asus P4P800 SE.

Δημοσ.

παιδιά τι είναι αυτά με 4x512 ή 2χ1gb?

Εγω δηλαδή που σε λίγες μέρες θα έχω 4χ512 και μάλιστα 2χkingston και 2χtwinmos Θα εχω πρόβλημα??

Ωχ τι μου κάνατε τώρα μου ραγίσατε την καρδιά...:cry: :cry: :cry:

• Moderators
Δημοσ.

Σε τι συστημα θα τις βαλεις.

Εαν ειναι 2 ΙΔΙΕΣ kingston και 2 ΙΔΙΕΣ twinmos και τις βαλεις σωστα σε μητρικη που υποστηριζει 2 καναλια dual channel, τοτε οχι δεν θα εχεις προβλημα.

Προβλημα ιιιιιισως να δεις εαν ειναι με αλλα Latencies οι μνημες...

Δημοσ.

θα τις βάλω σε athlon64 s939 3200+

msi 6800gt 256mb gddr3 pci-e

nforce 4 sli msi mobo

creative sb audigy 4

160 sata2 ed

tagan 480watt

.Τι λέτε?Λέτε να έχω bottleneck (ή κάτι τέτοιο)?

Πως βλέπετε τα 2gb ram σε σχέση με την 6800gt?

Τις μνήμες θα τος βάλω σε dc.Μαζι τις twinmos Και μαζί τις kingston

Δημοσ.
Τι λέτε?Λέτε να έχω bottleneck (ή κάτι τέτοιο)?

Gia pio logo...??? :shock:

Πως βλέπετε τα 2gb ram σε σχέση με την 6800gt?

Oso perisoteri... toso kalitera.!!! ...aneksartitou 6800GT i oxi... :razz:

Τις μνήμες θα τος βάλω σε dc.Μαζι τις twinmos Και μαζί τις kingston

Kai poly kala tha kanis ~ ;-)

Δημοσ.
μια ερώτηση και από μένα. έχει ο αδερφός μου στον υπολογιστή του 512 mb 3200 DDR TRANCED ..Τώρα σκεφτόμαστε να βάλουμε άλλη μία 512. θα παίξει ρόλο αν είναι άλλη μάρκα? πχ kingston ? έχει P 4 3 ghz , me μητρική asus P4P800 SE.

An the einai alli marka... i diaforetikou tipou (stous xronismous)...

Tote to pithanotero einai oti den tha doulepsi se Dual Channel ~ :?

""Dual-Channel DDR400""

Dual-channel DDR technology doubles the bandwidth of your system memory and hence boost the system performance to out perform any memory existing solutions in the market.System bottlenecks are eliminated with balanced architecture and peak bandwidths up to 6.4BG/s.

Δημοσ.
Thnx Δλδ να μην πάρω DDR1 διότι dual channel έχω μόνο στίς DDR1!!!

Oxi file mou Dual Channel tha einai kai oi DDR 2...

Omos apo DDR 1 400Mhz se DDR 2 533Mhz... den tha katalavis kamia diafora... Tzaba ta lefta...

Sou sinisto 2x 1GB 667Mhz 4-4-4-4-12... gia na eise OK kai sto melon ~ :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...