Προς το περιεχόμενο

Anavathmisi Ram

sotstorm7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw 2x512mb kingston 400 DDR mnimi kai thelo na pao sta 2gb.apo oti exw akousei einai kalitera na exeis 2x1gb para 4x512.isxuei?an nai,tote na pouliso tis iparxouses?kirios endiaferomai gia gaming..:-D

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Πες μας και το υπολοιπο συστημα για να σου πουμε τι αξιζει να κανεις.

Γενικα ναι, ειναι καλυτερα τα 2x1GB, και ειδικα στους AMD, για να μην ζοριζεται ο ελεγκτης μνημης.

• Moderators
Δημοσ.

Oχι, καλούλια ειναι, αλλα η 7600GS δεν ειναι και για το πιο σκληρο gaming...

Βλεπω οτι εχεις AMD s939, αρα ναι, σιγουρα θα ηταν καλυτερα να βαλεις 2x1GB παρα 4x512, για να αποφυγεις υχον ασυμβατοτητες. Αλλα εσυ αποφασιζεις!

• Moderators
Δημοσ.

Εαν τις πουλησεις, υπολογιζε περιπου 60-70?. Βεβαια δικες σου ειναι, εσυ οριζεις την τιμη.

Δημοσ.

poia 7600gs exeis? i golden sample tis gainward einai poli kali. alla genika travane poli klokarisma aytes. idika o pirinas. tsekarontas thermokrasies pigene ton 550 tha exei diafora. oi mnimes kapoy sto 30eyro isws kai ligotero(i mia)

• Moderators
Δημοσ.

Ουπς, παραλειψη! Ξεχασα να σου πω ''καλως ηλθες!!"

Πες μας ποια καρτα γραφικων εχεις, αναλυτικά (αμα θελεις δωσε μας και ενα λινκ).

Δημοσ.

Mages ta 4x dimakia eine kalitera apo ta 2x giati i mnimes eine Random Access...

Kai sto write memory exoun kaliteres epidosis...

Opios exi adirisi se afto as kani ena test me 2x kai 4x dimakia kai tha dei tin diafora...

Ara lipon sou sinisto 4x 512 anepifilakta... mono na tsekaris tous xronismous na eine idia ~

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είπα για να μην ανοίξω νέο θέμα λέω να συνεχίσω από εδώ!!! Αυτή την στιγμή έχω 512RAM DDR PC3200 200MHz θέλω να βάλω 1GB RAM αυτόν τον καιρό και δεν ξέρω τι να αγοράσω 2x512MB η 1x1GB και επίσης DDR1 η DDR2 εγώ είμαι λιγάκι gamer!!! Μπορείτε να μου πείτε τι RAM να αγοράσω??? Ευχάριστο εκ τον προτερων!!! Επίσης θέλω να πω πως έχω την MOBO 775Dual - 880 Pro

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά είπα για να μην ανοίξω νέο θέμα λέω να συνεχίσω από εδώ!!! Αυτή την στιγμή έχω 512RAM DDR PC3200 200MHz θέλω να βάλω 1GB RAM αυτόν τον καιρό και δεν ξέρω τι να αγοράσω 2x512MB η 1x1GB και επίσης DDR1 η DDR2 εγώ είμαι λιγάκι gamer!!! Μπορείτε να μου πείτε τι RAM να αγοράσω??? Ευχάριστο εκ τον προτερων!!! Επίσης θέλω να πω πως έχω την MOBO 775Dual - 880 Pro

File i mitriki sou ipostirizi kai DDR kai DDR2... gia afto epafiete se esena ti tha dialeksis...

Simiose oti den boris na exis DDR1 kai DDR2 taftoxroma sto mobo giati den tha doulepsi... :?

Gia afto an thelis na kratisis kai tis palies mnimes prepi na paris idies ~

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...