Προς το περιεχόμενο

Metatropi arxeiwn mkv se avi me sxedon tin idia poiotita ginetai????

fits13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yparxei kanena axiologo kai eukolo programma poy na metatrepei ta mkv(matroska) arxeia se avi(divx h' xvix) me sxedon tin idia poiotita poy exoyn ta mkv arxeia alla xwris na xreiazetai kapoion codec to programma kai na einai aftonomo??? An nai poio programma einai ayto kai poy mporw na to vrw??? Eyxaristw poly prokatavolika

Δημοσ.

o monos logos pou vlepo gia na to thes afto einai na paizeis ta files se ena epitrapezio DVD player...Allios giati na peirakseis vre dolofone ta mkv me tin oraiotati poiotita x264???axaxaxaxaxaxaxaxax :mrgreen:

Δημοσ.

nai afto endiaferei kai mena! kai o logos einai gia na mporo na ta paixo se dvd player! toulaxiston mexri na vgei kapoios plauer pou na paize x264! h mipos exei vgei kati teltoio kai de to xero

Δημοσ.

Loipon tha sou doso ti lysi kai malista poly ftini lysi!Tha pareis to xbox 1 to palio (tha to vreis pamthina),tha to patchareis me softmod i tsipaki kai tha peraseis to Xbox Media Center...Paizei ta panta!KAI mkv kai o,ti thes...Molis apektises konsola-pc sto salonaki sou me 100 euro to poly mate! :D

Δημοσ.

an einai ola afta 100 euro to perno kai avrio! to thema einai pou tha to vro 100 mazi me to tsipaki? kai to media center! kai ektos apo afto tha mporo na sindeso kai ton enisxiti mou pano gia na exo kai ton hxo?

Δημοσ.

Sindeetai xalara me enisxiti kai malista an pareis kai to sosto kalodio vgazei kai dolby digital...Ki epeidi esy tha exeis na leitourgei me media center,tha vgazei kai DTS pou den to vgazei apo ti mana tou...Agorazeis ena xbox kai meta ta kolpa einai poly apla gia na to kaneis softmod kai na peraseis to media center!Kai monos ta kaneis an sou eksigisei kapoios... ;-) Ego monos to ekana giati den eixa lefta!axaxaxaxax

Δημοσ.

file Inkjjl se periptosi pou to paro mporeis na me voithiseis me to soft mod na to kano monos mou? kai na mou steieis afta pou xriazode me email?

Tha psaxo an einai na vro kanena metaxirismeno!

Δημοσ.

Mipws xefigate ligo apo to thema?? den yparxei diladi kanena programma poy na metatrepei ta arxeia mkv se avi(divx) alla na min xaneis katholoy se poiotita?? kai nai ontw gia na paizw afta ta arxei se divx player deck ta thelw. Poio programma proteinetai loipon???

Δημοσ.

file xalara kai mporo!steile PM otan to pareis kai tha sou po ti diadikasia...Na sou po pantos pos gia na doulepsei i diadikasia prepei na vreis kai kapoio paixnidi se afthentiko (James Bond Agent Under Fire,Mechassault,Splinter Cell) kai oxi se classic ekdosi kathos kai mia karta mnimis pano stin opoia tha prepei na sou valo ego orismena save pou tha fortoseis xrisimopoiontas to game gia na arxisei i egatastasi tou softmod! :D

Ego den exo kapoio programma na proteino vasika...Tha to eixa proteinei an einai...xexe!Sorry gia to offtopic...Pantos an einai na kaneis metatropes,kalytera na apofevgeis na katevazeis mkv...Ego exo 3 saison tou 24 se mkv pantos kai pistevo oti to avi to svinei apla to mkv! :D

Δημοσ.

file fits13 de xero kapoio prograqmma alla opos kai na exei tha xaseis poly se poiotita mias kai einai edelos diaforetiki kodikopoiisi. opote poio poly se simferei na katevazeis apeytheias xvod i divx.

Δημοσ.

file inkjjl EYXARISTO tha koitaxo sto video club aftes tis meres na do an iparei kapoio apo afta ta paixnidia kai an iparxei tha paro ena xbox!

afto pou thelo na se rotiso einai an paizei kai arxei x264 High definition! giati vasika afta me endiaferoun mono!

Giati to DVD player pou exo paizei DivX kai XviD alla katevasa ena xvid de high definition kai mou leei oti den ipostirizei high definition. opote an kai to xbox den ipostirizei den iparxei logos na to paro!

Eyxaristo

Δημοσ.

/offtopic:rolleyes:

Vasika na sou po...Pernas ena patch otan pernas to softmod (an thes) pou legetai High Definition patch...Opote ypotheto pos prepei na paizei HD!Gia steile mou me PM kanena link gia torrent HD kati mikrouli na katevaso sta grigora na sou po an to paizei!

/offtopic:rolleyes:

Plaka plaka den kserei kaneis metatropea me sygekrimeno onoma???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...