vastemts Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 πώς μπορώ να μετατρέψω ένα csv αρχείο σε κανονικό excel αρχείο? ποιος μπορεί να βοηθήσει?
Nexus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 1) Άνοιξε το csv αρχείο με το MS Excel 2) Επέλεξε την πρώτη στήλη στην οποία υπάρχουν τα δεδομένα 3) Πήγαινε Data > Text to columns 4) Επέλεξε Delimited > Next 5) Στο πεδίο delimiters επέλεξε comma > Next > Finish 6) Αποθήκευσε το αρχείο σαν xls Εάν έχεις κάπου πρόβλημα εδώ είμαστε 1
antonl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δοκίμασε να το ανοίξεις με το excel και να το αποθηκεύσεις σαν .xls. edit: Άργησα και μάλλον η πρόταση του Nexus είναι ορθότερη
vastemts Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ευχαριστώ nexus η βοηθειά σου ήταν πολύτιμη και αποτελεσματική antonl ευχαριστώ για το μηνυμα, αλλα έτσι δεν δουλεύει, η πρόταση του nexus ήταν σωστή. καλο σαββατοκύριακο
D.Zakynthinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 1) Άνοιξε το csv αρχείο με το MS Excel 2) Επέλεξε την πρώτη στήλη στην οποία υπάρχουν τα δεδομένα 3) Πήγαινε Data > Text to columns 4) Επέλεξε Delimited > Next 5) Στο πεδίο delimiters επέλεξε comma > Next > Finish 6) Αποθήκευσε το αρχείο σαν xls Εάν έχεις κάπου πρόβλημα εδώ είμαστε Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... το αρχείο μου είναι csv και το άνοιξα στο excel. Καλά έως εδώ...αλλά μου γράφει προειδοποίηση κυκλικής αναφοράς... και μου μπλέκει 2 στήλες σε μια ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. Για παράδειγμα έχει ξεχωρίσει ΟΝΟΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΗΛ και μέσα στο ΟΝΟΜΑ μπερδεύει με άλλη λίστα π.χ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. Και δεν ξέρω τι να κάνω! κάθε βοήθεια επιθυμητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα