Lafas1987 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με την κάρτα ήχου μου. Πραγματικά μου έρχετε να την βγάλω και να τη πετάξω στα σκουπίδια... Ενώ μετά το Format όλα καλά μετά από λίγες μέρες (και στο προηγούμενο Format τα ίδια), κάτι γίνεται και δεν μπορώ να ανοίξω το Mixer της (Sound Max). Aυτό έχεις σαν αποτέλεσμα ο ήχος να ανεβοκατεβαίνει και να μην ακούγονται σχεδόν καθόλου οι μεσαίες.... Πραγματικά μου έρχετε να τη βγάλω και να χτυπήσω καμία Audigy! Δεν μπορώ να βρω και Driver για την κωλόκαρτα! ΕΛΕΟΣ!!!
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Τί έννοεις δε μπορείς να βρεις driver; Εδώ: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us αν βάλεις κατά σειρά Motherboard->Socket 775->Striker Extreme, θα σου βγάλει όλους τους διαθέσιμους drivers. Και απ'ότι βλέπω για το audio codec, υπάρχει ανανέωση στις 3/3/07, ίσως αξίζει να δοκιμάσεις...
antonl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 [...]Δεν μπορώ να βρω και Driver για την κωλόκαρτα! ΕΛΕΟΣ!!! Δεν είναι αυτοί οι drivers για τη μητρική σου;
Lafas1987 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ πολύ φίλε... To site είναι λίγο μούφα... Έβαλα ξανά τους Drivers από το CD και όλα καλά. To περίεργο είναι ότι στα Vista δεν έχω βάλει drivers από Cd απλά το έβαλα να ψάξει μόνο του στο net και όλα καλά. Με λίγα λόγια δεν είναι πρόβλημα Hardware από ότι φένεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.