Προς το περιεχόμενο

Καλωσόρισμα για τους νέους moderators

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α οχι ο privateer κανει εξαιρετικη δουλεια στο Games section!Ολο δε μας αφηνει να συγκεντρωθουμε με τις νεες κυκλοφοριες σε παιχνιδια!

Δημοσ.

Εξελίξεις βλέπω.

Νέοι mods .......... !!!!!!!!!!!!

Υπομονή παιδιά .

Και καλά να πάθετε. :mrgreen:

Αλλη φορά να προσέχετε τι κάνετε.

Δημοσ.

συγχαρητηρια κι απο μενα στα καινουρια αφεντικα!!ε,ρε,τελικα το συστημα απορροφαει τους παντες!!!!!

μην δινετε σημασια,κακιουλες της ωρας ειναι!!!!

αν μου επιτρεπεται να κανω μια προταση, o poulinos γιατι δεν ειναι στον τομεα των δικτυων/ιντερνετ???

Δημοσ.
αν μου επιτρεπεται να κανω μια προταση, o poulinos γιατι δεν ειναι στον τομεα των δικτυων/ιντερνετ???

Συμφωνω και επαυξανω.Ο poulinos κανει εξαιρετικη δουλεια και εχει βοηθησει παρα πολλους.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους παραπάνω πλην όμως: τα posts του είναι εξαιρετικά κουραστικά στην ανάγνωση. Greeklish, πολλές προτάσεις σε μία περίοδο και παντελής εξοστρακισμός (ban :mrgreen: ) του <Enter> key. Κακία, το ξέρω, αλλά δεν κρατήθηκα να μην το πω.

Δημοσ.

Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για την εξαιρετη δουλεια που εχουν κανει και που θα συνεχιζουν να κανουν!!!

Κουραγιο και επιμονη!!!

Πολλοι υπαρχουν που ειναι αξιοι, και κανατε πολυ καλες επιλογες!

Και εγω απο την μερια μου θα προτεινα να στηριχθει το μερος των internet & modems και δικτυα απο τον Poulinos επισης.

Και παλι συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια, ακομα και σε αυτα που δεν εγιναν mods & smods για την εξαιρετη δουλεια τους στο φορουμ.

Δημοσ.

Γεμισαμε mods, ξαναπροειδοποιω, θα φταιει η ανοιξη!

/me πιανει το εντομοκτονο

Περα, απο τη πλακα, κουραγιο παιδια! :P

O poulinos, υποθετω λογω greeklish, παντως αν του ενσωματωσετε ενα greeklish convertor, γινεται mod, μια χαρα! Ανεκτιμητες βοηθειες στα θεματα που απαντα!

Δημοσ.

ρε μην ψαρώνετε!!! όλο αυτό το σκηνικό το έχει στήσει ο πάρεδωσε, επειδή πολύς κόσμος του έσκαβε την καρέκλα για να γίνει s mod, ενώ τώρα, με τόσους απλούς μοντ, θα σκοτώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα επιβιώσει κ ποιος θα σβήσει τα περισσότερα ποστς, κ θα τον αφήσουν ήσυχο!!!!!

ΥΓ: good luck guys!!!

Δημοσ.

Συγχαρητήρια παιδιά, και καλή αρχή σε ολους... (και ενα ιδιαιτερο μπραβο απο μενα στον asmilon για οτι εχει προσφερει και οτι θα προσφερει στο μελλον σε ολους μας)

Συμφωνω και επαυξανω και εγω για τον poulino κανει εξαιρετικη δουλεια.

ps:....καλό κουράγιο

Δημοσ.

Συγχαρητηρια σε ολους τους καινουργιους moderators. :)

O Privateer ειναι οτι καλυτερο μπορει να ειχε το games section σε αυτο το forum.

Keep up the good work :-D.

Δημοσ.
Γεμισαμε mods
Θαρρω οτι χρειαζονται ωστε να γινεται καλυτερη η εποπτεια του forum το οποιο εχει αρκετη κινηση.

Εμεις καλα παιδακια να ειμαστε και δε θα υπαρξει προβλημα. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...