Προς το περιεχόμενο

Καλωσόρισμα για τους νέους moderators

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης του forum που ετοιμάζεται, ανέλαβαν καθήκοντα τέσσερεις νέοι moderators.

Καλωσορίζουμε λοιπόν (κατ' αλφαβητική σειρά)

• τον άξιο asmilon στις ενότητες Internet και Drivers,
  • τον εξυπηρετικότατο Eusebius στην απαιτητική ενότητα του Software,
  • ένα από τα παλιότερα και αξιολογότερα μέλη μας, τον random στην ενότητα Windows και
  • τον προσφάτως αφιχθέντα αλλά ήδη αποδεδειγμένα γνώστη του αντικειμένου xrest στις ενότητες Παιχνίδια και Κονσόλες.

Πιστεύουμε ότι οι παραπάνω νέοι moderators έχουν αποδείξει επανειλλημένα την αξία τους στο forum και τους ευχόμαστε 'σιδεροκέφαλοι'.

Παράλληλα, ο madsc αναλαμβάνει όλη την κατηγορία Hardware (έχει αποδείξει ότι σηκώνει βάρη) ενώ ο γνωστός σε όλους georgeadams (ο οποίος τρώει "Παράθυρα" για πρωινό) αναλαμβάνει την συνεχώς αναπτυσσόμενη ενότητα MacOS .

Ευχόμαστε και πάλι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους νέους moderators.

Εκ μέρους της ομάδας των moderators,

paredwse

ΥΓ: Υπενθυμίζουμε στους νέους moderators ότι οι μηνιαίες καταθέσεις στον λογαριασμό του Ηal9000 αρχίζουν αναδρομικά από 1ης Μαρτίου 2007. Για το ποσό που αναλογεί στον καθένα, δείτε το e-mail που λάβατε προχθές.

- Εκ του λογιστηρίου

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, καλή αρχή σε όλους (αν και όλοι ξέρουμε τι κάνατε για να πάρετε τις θέσεις...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Μου φαίνεται ότι στο κομμάτι "Αγγελίες" είχε πάρει το μάτι μου αυτό:

"Πωλούνται 4 θέσεις Moderators, για να καλύψουν πάγιες και λειτουργικές ανάγκες τεχνολογικού forum. Τιμή συζητήσιμη. Πληροφορίες: paredwse". :twisted:

• Moderators
Δημοσ.

Καλη αρχη στους νεους Mods, και τα νεα τους καθηκοντα.

Αληθεια, στην κατηγορία Hardware (με τν οποια ασχολουμαι αρκετά εως πολυ), εκτος του madsc, υπαρχουν αλλοι mods?

Δημοσ.
Καλη αρχη στους νεους Mods, και τα νεα τους καθηκοντα.

Αληθεια, στην κατηγορία Hardware (με τν οποια ασχολουμαι αρκετά εως πολυ), εκτος του madsc, υπαρχουν αλλοι mods?

Μπαααα. Τους εξοστράκισα όλους, για να παίζω μπάλα μόνος μου. :P

(Οι smods παίζουν μπάλα παντού επίσης).

Για όλο το section του HW είναι δεκτές προτάσεις για την ποιοτική του αναβάθμιση καθώς

κ για την καλύτερη λειτουργικότητα του (pm/e-mail me) ιδίως από τους "θαμώνες" του section.

Σας υπόσχομαι να διαβάσω ότι μου στείλετε.

/sc

Δημοσ.

Καλοριζικοι οι νεοι mods!

Συνεχιστε την καλη δουλεια των παλαιων και καντε ακομη καλυτερο το ηδη εξαιρετικο insomnia!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...