Προς το περιεχόμενο

Τη βοήθειά σας για NF4 και creative X-FI

GDan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγω την πηρα BULK απο multirama (το μονο που πηρα απο multirama), και περιελάμβανε μονο την καρτα και το cdάκι της...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φίλε GeorgeMan ευχαριστώ για την πληροφορία. Μήπως μπορείς να μου επιβεβαιώσεις αν το δισκάκι που πήρες εκτός από drivers περιείχε και τα συνοδευτικά προγράμματα που δίνει η creative; Την περιμένω από βδομάδα και κοντεύω να σκάσω από την περιέργειά μου.

• Moderators
Δημοσ.

Μεσα ειχε drivers και

Creative Audio console

Diagnostics

Graphic equalizer

smart recorder

speaker calibrator

speaker settings

surround mixer

wave studio

eax console

και κατι midi samples και αλλες χαζομαριτσες που δεν τις εβαλα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου. Ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένος από την απόδοσή της. Εγώ προτίμησα αυτή σαν δοκιμασμένη λύση σε σχέση με την Χ-fi, για να έχω συμβατότητα σε μελλοντική αναβάθμιση στα Vista.

• Moderators
Δημοσ.

Οι οδηγοι στα βιστα δουλευουν μεν, αλλά η ενταση του ηχου ειναι αρκετά εως πολύ χαμηλά.

Απο την αποδοση της εμεινα κατ'ευχαριστημενος, και ειναι το μονο part που δεν εχω αλλάξει απο το 2005 που την πηρα, και δεν θα αλλαξω για τα επομενα 2 χρονια τουλαχιστον.

SNR 100dB (ακριβως ιδιο με των Logitech Z-2300), 24bit/192KHz εγγρφη ηχου, 7.1, EAX 4.0, spdif... τι άλλο να ζητησει κανεις??

Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο μη το λες. Γιατί Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Το ΄χω πει άπειρες φορές και κάθε που βλέπω κάτι πιο καινούριο και πιο γρήγορο, βάζω πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη. Να΄σαι καλά φίλε μου, σ΄ευχαριστώ για τη βοήθεια. Όταν με το καλό την πάρω θα γράψω σχόλια.

Δημοσ.

Και σκεφτόμουν να την πάρω κι εγώ απ το hardshop ύστερα απο προτροπές χρηστών σε θέμα που άνοιξα.Και μόλις το αποφάσισα μου την πήρε άλλος την κάρτα...χεχε

Δημοσ.

Τελικά έμεινα με την όρεξη και μαντέψτε το γιατί. Οι αγαπητοί φίλοι του hardshop μάλλον έχουν την εντύπωση ότι έχουν να κάνουν με τους Zoulou.Διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω το ...λάθος που έγινε. Κι ενώ στο αποδεικτικό παραλαβής έγραφε audigy 4 bulk μαντέψτε τι μου έστειλαν. Aidigy SE και μάλιστα όταν επικοινώνησα τηλεφωνικά για να τους πω ότι η κάρτα αυτή δεν είναι η audigy 4 ακούστε απάντηση.:<<Μα πως κύριε τη βάλατε στο pc και δεν την αναγνώρισε σαν audigy 4;>>

Φυσικά δεν την παρέλαβα και ούτε την πλήρωσα και ούτε αντικατάσταση ζήτησα αφού δεν έχουν άλλη (κι ευτυχώς δηλαδή). Και ακούστε και το πιο περίεργο. Όταν το Σάββατο τους είπα ότι το αποδεικτικό που μου δόθηκε μετά την παραγγελία έγραφε κωδικό προϊόντος 0570 (αντιστοιχεί στην SE) KAI OXI 0610 (Audigy 4) μου είπαν ότι κάνω λάθος και ότι θα παραλάβω αυτή που εικονιζονταν στη φωτογραφία της ιστοσελίδας. Μετά απ' όλα αυτά κι επειδή είμαι σίγουρος ότι όλα έγιναν επίτηδες ( το αποδεικνύουν τα παραπάνω νομίζω) ένα έχω να πω..ΑΙΣΧΟΣ κύριοι του Hardshop, από μένα δε θα ξαναδείτε ούτε ......άσε καλύτερα μην εκφραστώ. Φίλε Finn νη λυπάσαι καθόλου που δεν την πρόλαβες εσύ. Γλίτωσες τον εκνευρισμό και την ταλαιπωρία. Πάμε καρφί για Χ-fi _retail αυτή τη φορά_ από Πλαίσιο.

• Moderators
Δημοσ.

Η Audigy 4 ειναι καλυτερη απο την Xtream audio αλλα χειροτερη απο την music...

Οτι το hardshop δεν την ειχε και εγινε ολο αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αλλαξεις επιλογες..

Δημοσ.

φίλε Georgeman έχεις δίκιο σ΄αυτό που λες σχετικά με την X-fi music. Κι επειδή πλέον βαρέθηκα αυτές τις εκδόσεις bulk που ένας θεός ξέρει πως θα σου τις στείλουν και τι περιλαμβάνουν παρήγγειλα τελικά την x-fi platinum από Πλαίσιο σε retail έκδοση και όλα τα συνοδευτικά με 146? και χωρίς να πληρώσω μεταφορικά αφού πάνω από 40? υπάρχει δωρεάν πανελλαδική αποστολή.

Δημοσ.
Τελικά έμεινα με την όρεξη και μαντέψτε το γιατί. Οι αγαπητοί φίλοι του hardshop μάλλον έχουν την εντύπωση ότι έχουν να κάνουν με τους Zoulou.Διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω το ...λάθος που έγινε. Κι ενώ στο αποδεικτικό παραλαβής έγραφε audigy 4 bulk μαντέψτε τι μου έστειλαν. Aidigy SE και μάλιστα όταν επικοινώνησα τηλεφωνικά για να τους πω ότι η κάρτα αυτή δεν είναι η audigy 4 ακούστε απάντηση.:<<Μα πως κύριε τη βάλατε στο pc και δεν την αναγνώρισε σαν audigy 4;>>

Φυσικά δεν την παρέλαβα και ούτε την πλήρωσα και ούτε αντικατάσταση ζήτησα αφού δεν έχουν άλλη (κι ευτυχώς δηλαδή). Και ακούστε και το πιο περίεργο. Όταν το Σάββατο τους είπα ότι το αποδεικτικό που μου δόθηκε μετά την παραγγελία έγραφε κωδικό προϊόντος 0570 (αντιστοιχεί στην SE) KAI OXI 0610 (Audigy 4) μου είπαν ότι κάνω λάθος και ότι θα παραλάβω αυτή που εικονιζονταν στη φωτογραφία της ιστοσελίδας. Μετά απ' όλα αυτά κι επειδή είμαι σίγουρος ότι όλα έγιναν επίτηδες ( το αποδεικνύουν τα παραπάνω νομίζω) ένα έχω να πω..ΑΙΣΧΟΣ κύριοι του Hardshop, από μένα δε θα ξαναδείτε ούτε ......άσε καλύτερα μην εκφραστώ. Φίλε Finn νη λυπάσαι καθόλου που δεν την πρόλαβες εσύ. Γλίτωσες τον εκνευρισμό και την ταλαιπωρία. Πάμε καρφί για Χ-fi _retail αυτή τη φορά_ από Πλαίσιο.

Καραγκιοζιλίκια τι να πεις.Κάναν μόνο λάθος στο προιόν ή και στο κόστος του? Δλδ 22-23 σου ζήτησαν ή τα 46?

Δημοσ.

Φίλε Finn η τιμή ήταν η κανονική της audigy 4 δηλαδή 46,41 ευρώ + 5,50 για μεταφορικά.

Και δε μπορεί να με πείσει κανείς ότι έγινε λάθος αφού τo Σάββατο τους είπα στο τηλέφωνο ότι αναγράφουν το σωστό όνομα της κάρτας αλλά με λάθος κωδικό και με διαβεβαίωσαν ότι θα μου ΄ρθει το σωστό είδος. Αλλά δεν ήταν και τυχαίο ότι λίγο μετά την παραγγελία μου, εξαφάνισαν από το site τη σελίδα της συγκεκριμένης κάρτας.

Δες αν θες την παρακάτω σελίδα για να μη την πάθεις κι εσύ.Αναγράφονται όλοι οι κωδικοί των προΐόντων της creative.

http://dmzweb3.europe.creative.com/wwenglish/general/Products_List_Audio.htm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...