Serpe_7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας σε κάτι, η ερώτηση πιο πολύ αφορά σε θέμα hardware-software παρά σε παιχνίδι, ελπίζω να μην θεωρηθεί άσχετη ως προς το θέμα και μεταφερθεί.Πρόσφατα αγόρασα μια καινούργια οθόνη 21 ιντσών wide.Ότι και αν έκανα και ότι και αν δοκίμασα με κάθε δυνατή ανάλυση δεν κατάφερα να παίξω PES6 σε ανάλυση μεγαλύτερη του 1024:768.Εννοείται ότι αλλάζω την ανάλυση από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού αλλά σε οποιαδήποτε κι αν την βάλω μεγαλύτερη της προαναφερθείσας όχι μόνο παραμένει η ίδια αλλά το παιχνίδι έχει και απίστευτο lag.Βέβαια μπορώ να παίξω το Pro σε 1024 αλλά είναι κρίμα ρε γαμώτο να μην μπορώ να το χαρώ με τέτοια οθονάρα στην μεγάλη ανάλυση που θέλω.Αφήστε που η κάμερα αν και wide στο παιχνίδι με τέτοια μεγάλη οθόνη δείχνει σαν να έχει ρυθμιστεί σε Normal long.Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών, έχω την NVidia 6600.Αν κάποιος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε ή έστω αν ξέρει να με βοηθήσει παρακαλω πολύ ας το κάνει. πραγματικά θα με σώσετε αν μου βρείτε μια λύση.Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω ρυθμίσει την ανάλυση των Windows σε 1680:1050.
Dreamchaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Des edw: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?p=83252&highlight=pro+evolution#83252 Kai edw: http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7347
Serpe_7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον αυτό το Kitserver dreamchaser, ομολογώ πως δεν το' ξερα.Παρ'όλα αυτά όσο και αν ακολούθησα τις οδηγίες και όσο και αν κοίταξα περαιτέρω πληροφορίες στο google και για ενημερωμένες εκδόσεις δεν κατάφερα να παίξω σε widescreen.Αν κάποιος ξέρει να μου πει αναλυτικά τι να κάνω με αυτό το πρόγραμμα μπας και κάνω κανά λάθος,θα το εκτιμούσα αν μπορούσε να με βοηθήσει
Dreamchaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Mhpws kati paizei me tous drivers ths vga? Dokimases na tous kaneis ena update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.