Προς το περιεχόμενο

CRC failed in ...

gpap13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κατεβάσει κάτι συμπιεσμένα αρχειάκια σε .rar ( κυρίως ταινίες ) και όταν πάω να κάνω unrar τότε μου βγάζει "CRC failed in --ονομα_αρχειου--. Τhe file is corrupt" και έτσι το αρχείο το οποόιο είναι και μεγάλο δεν αποσυμπιέζεται... Τι μπορεί να φταίει??? Δοκίμασα να ξανακατεβάσω το αρχείο (σσ ταινία είναι) και πάλι τα ίδια... Ξέρει κανείς???

Ευχαρηστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Δύο περιπτώσεις υπάρχουν εδώ, ή ένα (ή και περισσότερα) από τα συμπιεσμένα αρχεία είναι όντως corrupt δηλαδή κατεστραμμένα ή ο κωδικός είναι εσφαλμένος.Επειδή φαντάζομαι ότι είναι το πρώτο δες στο μήνυμα σφάλματος που σου παρουσιάζεται για ποια αρχεία σε ενημερώνει ότι είναι κατεστραμμένα και προσπάθησε να τα ξανακατεβάσεις.Αν καταστράφηκαν ενώ ασχολιόσουν με κάτι άλλο στον υπολογιστή (και μένα μου έχει συμβεί πολλές φορές) τότε απλώς ξανακατέβάσέ τα χωρίς να ασχολείσαι με τίποτα άλλο.Αν είναι corrupt από τη μάνα τους (δηλαδή αν αυτός που τα ανέβασε τα είχε ήδη έτσι) τότε μάλλον την έχεις άσχημα.Εννοείται ότι χρησιμοποιείς το WinRar για αποσυμπίεση έτσι? http://www.win-rar.com/download.html Αν με αυτό το πρόγραμμα δεν τα καταφέρνεις στην αποσυμπίεση τότε δοκίμασε το 7Zip http://www.7-zip.org/.Πολύ καλή εναλλακτική λύση που τα καταφέρνει αρκετά αποτελεσματικά στην επιτυχής αποσυμπίεση corrupt αρχείων και πολλές φορές καταφέρνει να τα διασώσει.Εμένα με έχει σώσει σε αρκετά GBs.

Δημοσ.

Υπάρχει και μια δεύτερη λύση,αλλά είναι λίγο ρουλέτα...

κάνε διπλό κλίκ πάνω στο .rar αρχείο που θές να αποσυμπιέσεις και μετά πάτα πάνω αριστερά "Εxtract to". Στην λίστα που θα δείς κάτω κάτω υπάρχει μια επιλογή που λέει "Keep broken files". Αφού το επιλέξεις βάλε ένα path για να αποσυμπιεστεί το αρχείο. Ακόμα και αν βγάλει μήνυμα λάθους το αρχείο/αρχεία θα έχουν αποσυμπιεστεί.Το κατα πόσο αυτά θα λειτουργούν είναι θέμα τύχης. Πχ εγώ κατέβασα το demo του Command & Conquer 3 (1Gb+ παρακαλώ) και είχα CRC error. Έκανα αυτήν την πατέντα και τελικά και το setup έγινε κανονικά και το demo δέν είχε πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...