Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση PC με PC μέσω ISDN

tpelek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να συνδεθώ από ένα PC σε ένα άλλο PC μέσο modem ISDN (netmode) και να δω μία webpage που τρέχει local ή να μπω με Remote desktop στο PC που θα έχω καλέσει.

Δηλαδή πως θα ρυθμίσω στον υπολογιστή που θα καλώ να απαντάει πχ μετά τα 5 χτυπήματα, να δέχεται username και password (αν αυτό είναι εφικτό) και να ξέρω ποια ip έχει πάρει

Δημοσ.

ο ποιο ευκολος τροπος για remote administrator ειναι μεσω http://www.logmein.com

φυσικα θα πρεπει και τα δυο pc να ειναι συνδεδεμενα στο Internet

τωρα για το ερωτημα σου δεν ξερω αν παιζει μεσω isdn μιας και που δεν το εχω δοκιμασει

μεσω pstn το εχω κανει πολλα χρονια πισω μεσω του προγραμματος pc anywhere και παλι για remote desktop

τα xp εχουν υποστηριξη remote desktop αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε

πληροφοριακα ip εχει ενα πισι σε δυο περιπτωσει οταν ειναι συνδεδεμενο στο internet ή σε τοπικο δικτιο , οταν καλεις απο modem σε modem δεν εχει ip

Δημοσ.

Το PC δεν θέλω να είναι στο internet.

Αυτό που θέλω είναι να το καλώ με dial up, να απαντάει το modem του και μόλις γίνει η σύνδεση να μπορώ να μπω με remote desktop.

Δημοσ.

Έτρεξα τον wizard των windows που φτιάχνει συνδέσεις δικτύου και βρήκα αυτό που ήθελα (αρκεί να δουλεύει ) :) έχει την επιλογή να στήσεις ένα είδος dialup server και να κάνεις login με κάποιον από τους χρήστες και να πάρει ip που ορίζεις εσύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...