tpelek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Πώς μπορώ να συνδεθώ από ένα PC σε ένα άλλο PC μέσο modem ISDN (netmode) και να δω μία webpage που τρέχει local ή να μπω με Remote desktop στο PC που θα έχω καλέσει. Δηλαδή πως θα ρυθμίσω στον υπολογιστή που θα καλώ να απαντάει πχ μετά τα 5 χτυπήματα, να δέχεται username και password (αν αυτό είναι εφικτό) και να ξέρω ποια ip έχει πάρει
telcomfreak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ο ποιο ευκολος τροπος για remote administrator ειναι μεσω http://www.logmein.com φυσικα θα πρεπει και τα δυο pc να ειναι συνδεδεμενα στο Internet τωρα για το ερωτημα σου δεν ξερω αν παιζει μεσω isdn μιας και που δεν το εχω δοκιμασει μεσω pstn το εχω κανει πολλα χρονια πισω μεσω του προγραμματος pc anywhere και παλι για remote desktop τα xp εχουν υποστηριξη remote desktop αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε πληροφοριακα ip εχει ενα πισι σε δυο περιπτωσει οταν ειναι συνδεδεμενο στο internet ή σε τοπικο δικτιο , οταν καλεις απο modem σε modem δεν εχει ip
tpelek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Το PC δεν θέλω να είναι στο internet. Αυτό που θέλω είναι να το καλώ με dial up, να απαντάει το modem του και μόλις γίνει η σύνδεση να μπορώ να μπω με remote desktop.
tpelek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Έτρεξα τον wizard των windows που φτιάχνει συνδέσεις δικτύου και βρήκα αυτό που ήθελα (αρκεί να δουλεύει ) έχει την επιλογή να στήσεις ένα είδος dialup server και να κάνεις login με κάποιον από τους χρήστες και να πάρει ip που ορίζεις εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.