Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μην γινόμαστε υπερβολικοί.. εγώ έχω αυτό και είναι φοβερό http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17019&cat=315&page=1

Σύνδεεται με ενσυρματες παγίδες, Και τηλεφωνο σε παίρνει κλπ...

καλυπτεις την εισοδο του διαμερισματος με αυτο??

για πες περισσοτερες λεπτομερειες για την τοποθετηση και χρηση που κανεις εσυ...

Καλο φαινεται για φθηνη/απλη λυση...

Δημοσ.
καλυπτεις την εισοδο του διαμερισματος με αυτο??

για πες περισσοτερες λεπτομερειες για την τοποθετηση και χρηση που κανεις εσυ...

Καλο φαινεται για φθηνη/απλη λυση...

φυσικά, οτι θες. Και για πληροφορίες για την εγκατάσταση είναι πολυ εξυπηρετικοι οι αντιπροσωποι του προιόντος (η εταιρεία είναι η ΑΛΦΑ ΛΑΜΔΑ αν θυμαμαι καλα).

είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Εγώ έχω πάνω του 3 ενσύρματες μαγνητικές, 1 ματι πάνω στο "κεντρο" και ένα ασύρμ,ατο μάτι. Αν θυμαμαι καλα παίρνει μέχρι 20 συσκευες ασυρματες + άλλες τόσες ενσυρματες. Επιπλέον έχω και σειρήνα και το έχω σετάρει μόλις χτυπήσει να παιρνει τηλεφωνο πρώτα σε μένα μετα στην κοπέλα μου κλπ (μέχρι 5 νούμερα σηκώνει). Τώρα σκοπεύω να ρίξω πάνω και μία ενσύρματη πυρανίχνευση...

Α, υπάρχει και ένα καπως καλύτερο μοντέλο (t016rpk5 Νομιζω) που δεν έχει "πάνω του" μάτι, έχει ένα ασυρματο στη συσκευασία αλλά μπορείς να κάνεις άλλα κόλπα του τύπου να ακούς τι γίνεται στο χώρο με ενα τηλεφωνο οποτε θες κλπ.

για οτι χρειαστείς εδώ είμαστε... :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:21 ----------

διορθώνω το λινκ που ειχα βάλει πάνω. Αυτό έχω http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=18669&cat=315&page=1

το λινκ που εβαλα στην αρχή παιρνει μόνο ενσύρματα addons...

το "καλό" τους μοντέλο είναι αυτό και έχω εγκαταστήσει και ένα τετοιο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17549&cat=315&page=1

Δημοσ.

thanks...

βλέπω υπαρχουν αρκετα να μαθω γυρω απο το αντικείμενο.. θελει ψαξιμο. Εσύ που εμαθες ολες αυτες τις λεπτομερειες και πληροφοριες για τις δυνατοτητες που εχουν?

Μπορω να αρχισω με το βασικο μηχανημα που δειχνεις και να προσθεσω στη συνεχεια περισσότερα εξτρα απο αυτα που αναφερεις (τα οποια δεν τα καταλαβα και ολα)?

μαλλον θα βαλω κατι τους επομενους μηνες...

Οταν ειναι να το ψαξω θα σε ξαναρωτησω..

Δημοσ.

ρωτωντας πας στην Πολη φιλε μου :) Και τα παιδια τόσο από το καταστημα Mimikos & emmoni που εχω ψωνίσει όσο και απο την Αλφα Λαμδα (αντιπροσωπεία) ήταν εξυπηρετικότατα!

εδώ είμαστε. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το πακετο που έχω εγώ (κάπου στα 50 κάνει)... ή αν δεν κολάς στα χρήματα στο ακριβό μοντέλο (σαφώς πιο πολλες δυνατότητες)

Υπολόγισε για μια εγκατασταση με 2 μάτια σειρηνα εξωτερική τηλεκοντρον και 5-6 μαγνητικές (ενσύρματες γιατι υπάρχουν και ασυρματες) περίπου από 100-120... (τα αξίζει πιστεύω...)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια απο προσωπικη εμπειρια μακρια απο την εταιρεια Protector security services στο Περιστερι, ο τυπος οταν τον φωναξα να βαλουμε τον συναγερμο ηρθε αμεσως, πληρωθηκε κανονικα και τωρα που εχω μια βλαβη τον παρακαλαω 4 μηνες να ερθει και με γραφει κανονικα... Ρωτηστε , μαθετε και καντε την καλυτερη επιλογη!

Δημοσ.

Πραγματι εχει σημασια το after sale service.

Εμενα ειναι ιδιωτης τον παιρνω τηλ σημερα και ερχεται...χθες !!!!

Οσες μαπατριες εχω αλλαξει δεν εχω πληρωσει καμμια τοσσα χρονια.Ειναι ο μονος τεχνιτης που οταν μου ζητηθει τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω αφαιρέσει ότι σύστημα συναγερμού είχα δοκιμάσει έως τώρα. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχω αλλάξει περίπου 3 συστήματα. Έκανα ασφάλεια κλοπής σπιτιού και αυτοκινήτου (βλέπε εδώ) και κάλυψα κάποια πράγματα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καλή και η ασφάλεια κλοπής, αλλά δεν αποτρέπει την <<είσοδο>> των κλεφτών, ειδικά όταν είσαι μέσα..

Και το κυριότερο εάν μπούν με αντικλείδι δεν πέρνεις μία .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πραγματι εχει σημασια το after sale service.

Εμενα ειναι ιδιωτης τον παιρνω τηλ σημερα και ερχεται...χθες !!!!

Οσες μαπατριες εχω αλλαξει δεν εχω πληρωσει καμμια τοσσα χρονια.Ειναι ο μονος τεχνιτης που οταν μου ζητηθει τον συστηνω ανεπιφυλακτα.

Γιάννη μπορείς με pm να μου στείλεις στοιχεία επικοινωνίας του τεχνικού αυτού ?

Χρειάζομαι να βάλω συναγερμό και θέλω καλό εγκαταστάτη.

thanx

Δημοσ.

Γιάννη μπορείς με pm να μου στείλεις στοιχεία επικοινωνίας του τεχνικού αυτού ?

Χρειάζομαι να βάλω συναγερμό και θέλω καλό εγκαταστάτη.

thanx

σου εστειλα φιλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...