parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 papline, δοκίμασε να παίξεις με αυτές τις ρυθμίσεις: Δες και τη βοήθεια του προγράμματος για μία αναλυτική περιγραφή των ρυθμίσεων... ***Edit: Ίσως έπρεπε να «κυκλώσω» και τα "Reverse PWM logic"... btw, έχω ακριβώς την ίδια μητρική με σένα, αλλά ακόμη στο κουτί της, μου λείπουν RAM+CPU. Για πες καμμία εντύπωση!
papline Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ! θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις που προτείνεις όταν βρεθώ στο σπίτι. Για την Μ/Β δεν μπορώ να πω και πολλά επειδή δεν ασχολούμαι με O/C οπότε και δεν τη ζόρισα. Η επιλογή της έγινε για την πληρότητα της όσον αφορά τα υποσυστήματα που διαθέτει (Εισόδους - Εξόδους) και για την παθητική της ψύξη. Είναι τοποθετημένη σε HTPC και ο θόρυβος είναι πρωταρχικός παράγοντας για μένα.
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ! θα δοκιμάσω τις ρυθμίσεις που προτείνεις όταν βρεθώ στο σπίτι. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν προτείνω να βάλεις τις τιμές που φαίνονται στο screenshot, αυτές είναι από άσχετη μητρική. Απλώς, έδειξα από ποιες ρυθμίσεις αλλάζει ο τρόπος που ερμηνεύει το SpeedFan τις μετρήσεις που παίρνει από τον σένσορα... Λίγη υπομονή ακόμη, πολύ πιθανόν στην επόμενη έκδοση του SpeedFan να αναγνωρίζεται σωστά το IT8718F sensor chip της DS4: http://www.bugtrack.almico.com/print_bug_page.php?bug_id=657
papline Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Κι εγώ χάρηκα!!! έχω δοκιμάσει να παίξω μ' αυτές τις τιμές αλλά τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.