Προς το περιεχόμενο

Δεν λεει με ΤΙΠΟΤΑ να παιξει ηχος!

vazelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουσον ακουσον...

Εκανα αλλαγη μητρικης στο συστημα μου βαζοντας μια παλια Albatron kx18d η οποια εχει onboard audio.

Κανω φορματ-εγκατασταση των xp και διαπιστωνω πως ουτε αναγνωριζει την καρτα ηχου μου (μια απλη creative 5.1 νομιζω,η οποια με την προηγουμενη μητρικη επαιζε κανονικα) αλλα ουτε παιζει ηχο απο το onboard audio, παρολο που το εχω ενεργοποιησει απο το BIOS και δνε βγαζει κανενα σφαλμα κατα την εγκατασταση των drivers του chipset της μητρικης(φυσικα δουλευε κανονικα στον υπολογιστη που ηταν προηγουμενως).

Στην διαχειρηση συσκευων βγαζει α. Ελεγκτης ηχου και β. Ελεγκτης πολυμεσων με κιτρινο ερωτηματικο, και δεν μπορει να εγκαταστησει αυτοματα τους οδηγους. Διστυχως το cd το εχω χασει.

Δοκιμασα διαφορους drivers απο το site της creative αλλα ολοι λενε οτι δεν βρισκουν καρτα εγκατεστημενη στο συστημα μου.

Τι μπορει να κανω λαθος??

Τουλαχιστον ενα απο τα δυο ας παιξει ζηταω πολλα??

Δημοσ.

Ίσα-ίσα, πολύ ολιγαρκής είσαι κιώλας. Εγώ θα κυνηγούσα μόνο την κάρτα ήχου. Τι προτείνω λοιπόν. Βρες το everest http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/System_Analysis_Utilities/Lavalys_EVEREST_Home_Edition.html

Αφού το εγκαταστήσεις θα μάθεις ακριβώς πια κάρτα είναι και είναι πολύ πιθανών να σου έχει και το site από που θα καταιβάσεις τους drivers. Στη χειρότερη θα πρέπει να τους κατεβάσεις μόνος σου, θα ξέρεις όμως ακριβώς για πια συσκευή

Δημοσ.

φιλε μου μπες στην albatron και κατέβασε οδηγούς από εκεί τι πιο εύκολο αλλιώς κάπου πρέπει να έχω τω cd αυτής τις μητρικής αν θες περνάς μια μέρα και τω τσιμπάς από εδώ χάρισμα σου την μητρική εγώ δεν την έχω πια

Δημοσ.

file exoume tin idia mitriki (nvidia nforce2 chip).. Opote pas http://www.nvidia.com kai patas download drivers.. dialegeis sto prwto plaisio "platform/nforce drivers" meta sto deftero plaisio "nforce 1/2" kathos episis exei kai ksexwrista audio drivers akrivws apo katw "nforce audio drivers" dialekse sto trito plaisio to leitourgiko sou sistima kai katevase ta.. kanta egkatastasi kai pistevw tha lithei to provlima sou..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...