dimitris2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 geia sas pedia epeidi xrisimopoiw poly syxna flashakia k epidi oi thires usb sto pc m einai sto pisw meros apofasisa na parw ena dianomea usb me kalwdio gia na sindew tis siskeues xwris kopo...omws me to pou paw na sindesw mia siskeui panw sto kainourgio dianomea mou vgazei o "o dianomeas den diatheti eparki energeia gia ti leitourgia tou usb flash gia paradeigma" agorasa auto: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569649
tonyk_x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ti allo exeis valei panw sto dianomea ektos apo to flash disk?
tonyk_x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 an valeis to flash sto hubaki kai pas sth diaxeirhsh syskeywn, kaneis deksi klick idiothtes sto Rizikos dianomeas hub usb pou exeis syndesei to diakladwth sthn kartela energeia ti times sou dinei? tsekare epishs tis times gia th 8yra xwris ka8olou to diakladwth syndedemeno kai me to diakladwth syndedemeno alla xwris to flashaki panw.
kleidokratwr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Στο eshop γράφει το παρακάτω: Περιεχόμενα Συσκευασίας: USB HUB, USB-Y power cable. Το power cable που λέει τι ακριβώς είναι; Μήπως τροφοδοτείται απο την μπρίζα το hubάκι σου και δεν το έχεις συνδέσει;
dimitris2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 leei diathesimi energeia 100 mA k apetoumeni apo usb 200 Στο eshop γράφει το παρακάτω: Το power cable που λέει τι ακριβώς είναι; Μήπως τροφοδοτείται απο την μπρίζα το hubάκι σου και δεν το έχεις συνδέσει; prepei na exei k gia briza alla den eixe kati epipleon to kouti!
sot78 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 εχεις παρει usb hub LOW power MAX 100ma Out (καθε εξοδος) to flasaki ΑΠΑΙΤΕΙ τουλαχιστον 200ma γι αυτο δεν λειτουργει
kleidokratwr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Αν η συσκευή απαιτεί 200 και η usb σου μπορεί να δώσει μέχρι 100 λογικό να μην μπορεί να δουλέψει. Σιγουρέψου οτι το προιόν που πήρες έχει εξωτερική τροφοδοσία και αντίστοιχα απευθύνσου στο κατάστημα.
madsc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Αν συνδέσεις απλά 1,2 [όσα χρειάζεσαι] καλώδια, επεκτάσεις usb2 certified, στο απαιτούμενο μήκος πάλι γλυτώνεις το σκύψιμο πίσω από το pc. /sc
kotetsi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο hub καθώς είμαι κάτοχός του και το χρησιμοποιώ ανελλειπώς χωρίς πρόβλημα. Επάνω έχω συνήθως συνδεδεμένα έναν εξωτερικό σκληρό 3.5 ιντσών, ένα flash disk και μια webcam. Το μόνο που κάνω είναι να συνδέω και τα δύο άκρα usb σε δύο usb θύρες, είτε στο desktop είτε στο notebook, αν και με ένα που το δοκίμασα πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα τροφοδοσίας. Μήπως να δοκίμαζες να αλλάξεις τη θύρα που το τοποθετείς; Ποτέ δεν ξέρεις...
dimitris2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο hub καθώς είμαι κάτοχός του και το χρησιμοποιώ ανελλειπώς χωρίς πρόβλημα. Επάνω έχω συνήθως συνδεδεμένα έναν εξωτερικό σκληρό 3.5 ιντσών, ένα flash disk και μια webcam. Το μόνο που κάνω είναι να συνδέω και τα δύο άκρα usb σε δύο usb θύρες, είτε στο desktop είτε στο notebook, αν και με ένα που το δοκίμασα πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα τροφοδοσίας. Μήπως να δοκίμαζες να αλλάξεις τη θύρα που το τοποθετείς; Ποτέ δεν ξέρεις... mipws dineis epipleon trofodosia energeias apo pouthena i oti dinei o ipologistis mono?
kleidokratwr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 .. Το μόνο που κάνω είναι να συνδέω και τα δύο άκρα usb σε δύο usb θύρες, είτε στο desktop είτε στο notebook, αν και με ένα που το δοκίμασα πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα τροφοδοσίας. Καλύτερα να δοκιμάσει το ίδιο και ο φίλος που έχει το πρόβλημα. Η θύρα που το τοποθετείς προφανώς είναι μόνο αυτό συνδεμένο επάνω έτσι; Στην τελική όπως είπε και ο Kotetsi δοκίμασε στις υπόλοιπες να δεις τι γίνεται.
dimitris2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ola ta dokimasa alla distixos kamia diafora....
FELIX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο hub καθώς είμαι κάτοχός του και το χρησιμοποιώ ανελλειπώς χωρίς πρόβλημα. Επάνω έχω συνήθως συνδεδεμένα έναν εξωτερικό σκληρό 3.5 ιντσών, ένα flash disk και μια webcam. Το μόνο που κάνω είναι να συνδέω και τα δύο άκρα usb σε δύο usb θύρες, είτε στο desktop είτε στο notebook, αν και με ένα που το δοκίμασα πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα τροφοδοσίας. Μήπως να δοκίμαζες να αλλάξεις τη θύρα που το τοποθετείς; Ποτέ δεν ξέρεις... to exw kai egw kai nai exei problhma,einai ths plakas.to diko mou eixe kai 5v trofodotiko alla an tou balw to trofodotiko otan kleisw to pc ta led apo ta cd-dvd rom drives menoun anamena.xwris to trofodotiko tou pezei mia xara.anyway to hubaki ayto einai ths plakas.krima ta 13 euro pou to agorasa
telcomfreak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 μεσα στην συσκευασια ειχε και ενα καλοδιο , αυτο το καλοδιο το συνδεεις επανω στο hub και στο pc και θα σου λυθει το προβλημα στην τροφοδοσία που εχεις . Η καλητερη λυση ειναι να παρεις ενα usb hub με εξωτερικη τροφοδοσια και θα λυσεις τα προβληματα μια για παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.