Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ δίνω 60-40 % υπέρ της Μπαρτσελόνα. Θα έδινα λίγο περισσότερο αν δεν έλειπε ο Πουγιόλ, μιας και η Άρσεναλ θα παίξει σίγουρα πολλές αντεπιθέσεις σφαίρα, και ο Πουγιόλ δεν ξέρω πόσο μπορεί να τους προλάβει.

Ο Αμπιντάλ είναι πολύ καλύτερος απο όσο νόμιζα....Δεν τον έχω δει πολλές φορές και μου άρεσε.

Ο Μάξουελ τα γνωστά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τον Μεσι δεν ξερω, αλλα αν φυγει ο Τσαβι σιγουρα θα εχει σοβαρο θεμα η Μπαρτσα

για τον Τσαβι εχει βρει αντικαταστατη (Φαμπρεγκας) ο οποιος αργα η γρηγορα θα ερθει...

Α ρε μεσι, που να παρεις πεναλτυ! αφού τους περνάς ολους σα σταματημένους σε 2", ζαλιστηκαν μέχρι και οι εποπτες!

Παντως σ'αυτη τη φαση αν εβαζε γκολ, θα ταν απτα καλύτερα της ιστορίας του.

Για καλό και για κακό,επαιξα το διπλό έτσι για χαβαλε.

Υ.Γ. πάντως ρε παιδιά,οι επόπτες οι ισπανοι (και αγγλοι) ειναι πραγματικά σε άλλο λέβελ! με τέτοια ταχυτητα 1-2 και εναλλαγές μπάλας, σπανίως κάνουν λαθος στις υποδείξεις οφσαιντ. Λαθη γινονται που και που ,αλλα ειναι τοσο οριακά που θέλει 2-3 ριπλέι...

ΕΔΙΤ: φτου! παει το ευρώ μου!

Τα χθεσινά στο Καραισκάκη μπροστά στην αποψινή διαιτητική θηριωδία έμοιαζαν παιδική χαρά. Δυστυχώς για πολλούς, η Μπαρτσελόνα νικάει ΚΑΙ τη διαιτησία.

lol, και μετά λένε οτι αντικειμενικοί ότι "δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τη διαιτησία".

Μικρός θεούλης ο Ινιέστα.

Καταστροφή για τη Barca. Έμεινε με μόλις καμιά εικοσαριά ταλαντούχους πιτσιρικάδες χαφ.

Πάντως είναι κρίμα να βλέπεις νέα παιδιά να επιλέγουν το δρόμο της ατιτλίας αλλά αυτός έχει και Αγγλίδα μάνα και ήθελε να παίξει στην Αγγλία απ' ότι κατάλαβα.

ps. Αυτός στη φωτογραφία είναι ένας άλλος πιτσιρικάς (Sergi Samper) που ήθελαν να πάρουν άλλα δεν θέλει να φύγει.

edit: Έξω και ο Xavi για το ματς με Μαγιόρκα.

καλα σε 5 χρονια θα τον ψαχνετε παλι...

Ναι, και η Άρσεναλ θα κλαίει για την κακή και ανήθικη Barcelona που θέλει να της κλέψει τους παίχτες.

Μην το δένεις και κόμπο πάντως. Για κάθε Φάμπρεγκας, υπάρχουν 5 Μερίντα, Πασέκο κτλ.

Αυτά τα "νέος Φάμπρεγκας" είναι για λαϊκή κατανάλωση. Αλλά τέλος πάντων, αν είναι τόσο καλός, ας πάει να ψηθεί και τον παίρνουμε μετά. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...