dim_math Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Παιδια sorry αν ειμαι λιγο offtopic...Θελω να δω τον αγωνα Barcelona-Arsenal στο Camp nou στις 8 Μαρτιου. Υποτιθεται σημερα ξεκινουσε η πωληση εισητηριων στο επισημο site και ειχα βρει 2 θεσεις γυρω στα 90 ευρω...δεν μπορουσα να τις παρω ομως γιατι δεν ειμαι μελος...Μετα απο μιση ωρα δεν εμεινε κολυμπυθροξυλο. Υπαρχει περιπτωση να βρω απο αλλου 2 θεσεις γυρω στα 100 την καθε μια? Γενικα εχει παει κανεις να μου πει 2 συμβουλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δύσκολα θα βρείς πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_math Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το ξερω....μεχρι τωρα κατι 200αρια βλεπω! Πηραν οι μαγκες αυτα που εκαναν 87 ευρω και τα μοσχοπουλανε.. Για saragosa και getafe μια χαρα μπορεις να παραγγειλεις και ας μην εισαι μελος.. Πως θα παρω εισητηρια για champions league ρε γαμωτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barcelonistas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Παιδια sorry αν ειμαι λιγο offtopic...Θελω να δω τον αγωνα Barcelona-Arsenal στο Camp nou στις 8 Μαρτιου. Υποτιθεται σημερα ξεκινουσε η πωληση εισητηριων στο επισημο site και ειχα βρει 2 θεσεις γυρω στα 90 ευρω...δεν μπορουσα να τις παρω ομως γιατι δεν ειμαι μελος...Μετα απο μιση ωρα δεν εμεινε κολυμπυθροξυλο. Υπαρχει περιπτωση να βρω απο αλλου 2 θεσεις γυρω στα 100 την καθε μια? Γενικα εχει παει κανεις να μου πει 2 συμβουλες? οχι δυστυχως με 100 ευρω δεν θα βρεις. ετσι ειναι μην σου φαινεται περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Το γκολ του Ινιέστα δεν υπάρχει, μόνο Ζιντάν τα έβαζε αυτά. Εξελίσσεται υπέροχα η βραδιά, έχασε βαθμούς και η Ρεάλ, νομίζω ότι αυτό το 1-1 πόνεσε το Μουρίνιο 10 φορές περισσότερο από το 5-0, ή έκφρασή του τα έλεγε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κάποτε θα τελείωνε η κωλοφαρδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Είχαν δοκάρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Αυτο το ματς ειναι για πολλα γκολ ... Εχουμε βαλει 3 γκολ και χασει τοσες ευκαιριες .. Ξερετε κανα site ωστε δω τους πρωτους σκορερ στα Ευρωπαικα πρωταθληματα .. ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 http://eurorivals.net/top-scorers.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 http://eurorivals.net/top-scorers.html Thanx ... Απο σημερα στο +4 .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barcelonistas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Κάποτε θα τελείωνε η κωλοφαρδία. Μην αγχωνεστε ρε παιδια για την Ρεαλ. Ειναι υπερομαδα δεν λεω αλλα εμεις απλα δεν παιζομαστε αυτη τη στιγμη. μακαρι να συνεχισουμε ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Πες μου λιγο το σκορ του 1ου παιχνιδιου με τη μπετις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 5-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 5-0 Ειναι ιδεα μου ή εχω καιρο να σε δω εδω μεσα .. ?? Που χαθηκες ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Πουθενά ρε, απλά δεν πολυποστάρω τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα